Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 09.08.2014.
13:18
Tračara A

"Severina je diva zbog koje dete pati"

Milan Popović ponovo opleo po Severini! U najnovijem intervjuu, naziva je divom "zbog koje njihov sin pati" a sve zbog toga što pevačica ne želi da odustane od svojih odluka u vezi sa detetom.

Diva se kategorički protivi da i sat vremena više budem sa sinom od onoga što stoji u presudi: Ogorčeni Milan Popović, koji odbija da Severinu zove imenom
 

- Majka insistira na tome da se pridržavamo presude i da ja mogu da viđam dete samo u terminima koje je sud odredio. Kategorički se protivi da i sat vremena više budem sa sinom od onoga što stoji u presudi, kaže Milan Popović, otac Severininog deteta, koju svoju nekadašnju veliku ljubav odbija da zove imenom.

- Pre nego što smo otišli na more, morao sam Aleksandra da vratim majci na jedan dan. To sam uradio jer sam, po odluci suda, imao pravo da s njim provedem četiri dana, pa je jedan dan bio određen za majku, posle čega je došao red na odmor sa mnom. Za dete je naporno da u dva dana prelazi veliki broj kilometara jer diva i ja ne živimo u istom

Severina traži da Milan ide kod psihijatra!

gradu, istakao je Popović.

- Kada je diva nedavno bila sedam dana u Brazilu, dete je četiri dana bilo sa mnom u terminu po presudi, a tri dana sa dadiljom. Zar nije bolje da je dete s ocem kada ja već mogu da provodim vreme sa njim, zapitao se otac Severininog deteta.

Pop pevačica nije želela da se oglašava povodom ovog intervjua.

POVEZANE VESTI

Subota 09.08.2014. 17:16
Е мој презимењаче, бруко једна !!! Што би Босанци рекли испаде ти ПАПАК! Ухватила те калаштура на најефтинију цаку и увукла перфидно у своју игру ! Глумила ти лудило и заљубљеност а ти се никада ниси запитао што се раније није скрасила поред свих тих вјереника које је имала, него баш остала трудна са тобом..."краљем бакра"...! Е тупавко један то је њој и био циљ да те преко дјетета уцјењује и тражи огромну алиментацију и да ријеши егзистенцију....јер године стижу немилосрдно, проток времена напросто јури, све ће мање бити пожељна у сваком смислу !!! Е мој Поповићу....БРУКО ЈЕДНА.......
Nedelja 10.08.2014. 16:44
Ma jes ona diva ali mog kurca,ona je obicna "fuksa"ona je od "dive" udaljena tri svetlosne godine.
Nedelja 10.08.2014. 08:31
Vidi face hahaha......kad ti diva kaže ne laj ima da slušaš.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online