Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 12.06.2014.
10:03 >> 13:29h
Blic A

Vladimir Stojković žestoko: Bojana je narkoman i manipulator

Vladimir Stojković je odlučio da prekine tišinu oko spora sa svojom bivšom suprugom Bojanom Rajić i na svom Fejsbuk profilu je objavio podugačko saopštenje, gde je do detalja objasnio njeno ponašanje.

Bojana i Vladimir: Nekad se voleli, a danas...
 

"Razlog mog ćutanja bio je moj sin. Razlog što sam odlučio da progovorim je isti – moj sin. Zazirući od toga kakve posledice u budućnosti mogu nastati po njega, shvatio sam da će mu istina mnogo manje štete napraviti, nego život pored osobe sa kojom sada živi", započinje Stojković saopštenje u kojem navodi da je Bojana osoba bez morala, kodeksa i vaspitanja, kojoj je lični interes i zadovoljavanje animalnih instinkata ispred interesa, sreće i mira rođenog deteta.

"Isprovociran orkestriranim plasiranjem neistina, želeo bih da obavestim sve one koji sa mnom nisu dovoljno bliski, da sam osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra, svojevremeno isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu. Ne pristajem na ucene i perfidne pokušaje da se u javnosti predstavim kao maloumnik koji ne izdržava rođeno dete...Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je. Ali šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama. Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kada sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci, koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka, bili agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju", bez milosti je Vladimir napisao, prenosi Blic.

"Ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke. Na stranu njena neumitna seksualna glad, sporan je deo oko toga što sebe tendenciozno želi da predstavi kao požrtvovanu majku, što niti je bila niti će ikada biti", napisao je između ostalog golman.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.06.2014. 10:10
TREBALO bi da znaš da ovo što si napisao MNOGO I O TEBI GOVORI .
Četvrtak 12.06.2014. 10:35
Ne pljuje se u supu ili tanjir iz koje ste zajedno jeli.delili ste zajedno lepe i ruzne trenutke.to se ne radi tako Vladimire.
Četvrtak 12.06.2014. 15:56
Za ženidbu danas više nego ikad moraš biti kao udbaš i otvoriti više očiju i ušiju. Inače, može biti muka kasnije. Toliko znam žena koje su upropastile ne jedan nego 10 života, trovale muževe koji su im i poslove nalazili, bavile se mađijanjem za potpunu kontrolu nad njima, upadale u sekte i na kraju oteli čitavu imovinu mužu, prepisale na svoju familiju i i djecu okrenule protiv očeva. Na kraju ti muževi saznali su im žene bile na psihijatriji i da imaju debele psiho dosijee. Nekog ženidba može života koštati.ZATO PAMET U GLAVU! Oženiti se rospijom i dobiti dijete s njom, znači da ste se usrali u svoju genetiku,plus ispali žestoka budaletina.Nikad pasti ženskim raznovrsnim manipulacijama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online