Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 07.06.2014.
16:05
svetplus.com A

Vlado održao koncert za pamćenje

Vlado Georgiev održao je koncert u Kombank Areni i do poslednjeg detalja ispunio očekivanja publike koja ga je nagradila posetom u neverovatnom broju, ali i gromoglasnim aplauzima koji su se nizali posle svake pesme. Tako je na obostrano zadovoljstvo i dobar provod pevač sa svojom publikom proslavio 38. rođendan.

Pre nego što je Vlado izašao na binu, koja se nalazila u centru Arene, kako bi mogao da se u istoj meri posveti celokupnoj publici, prisutni su ga dozivali aplauzom i povicima: "Vlado, mi te volimo", a onda je i čuveni kantautor izašao na binu i počeo da vlada scenom uz svoj hit "Reci ne ili da".

Ređale su se brojne pesme, a ljudi su sa njim u glas pevali do poslednjeg stiha. Vlado je nekoliko puta vadio "bubice" iz ušiju ne bi li čuo svoje fanove kako u glas pevaju zajedno sa njim. Ne samo što je ispunio obećanje i svojim fanovima priredio pravi spektakl, Vlado je ispunio obećanje i zaista "napunio" Arenu.

Pevač se osvrnuo i na događaje koji su iza nas, odnosno na poplave koje su ugrozile mnoge živote, a zbog kojih je i sam koncert bio otkazan 16. maja. Poručio je kako će, ako se udruži sva pozitivna energija koja vlada u Areni moći da prizovu i nešto pozitivno, jer "negativnog smo imali i previše", a posle toga usledio je još jedan veliki aplauz.

Iako je koncert 16. maja bio odložen, to ni u jednom trenutku nije ugrozilo broj u kome se publika našla na ovom koncertu. I ne samo što je pevač bio presrećan zbog velike podrške svojih fanova, on je zajedno sa njima proslavio i svoj 38. rođendan, a za tu priliku posebno je publici posvetio pesmu "Šta bi prijatelji moji". Nešto kasnije, bend i prateći vokali započeli su pesmicu "Happy birthday to you", a onda im se pridružila i publika, pa su svi zajedno Vladi otpevali rođendansku pesmu.

Georgiev je na bini ugostio i svoje prijatelje i kolege - Željka Vasića, Dada Glišića i Bojana Marovića. Neizostavni gost bio je i Nigor sa kojim je Vlado otpevao njihov neprevaziđeni hit "Tropski bar".

I pored muzike koja je ulepšala ovo veče, Vlado je publici pripremio i pravi spektakl u vidu plesača i balerina koji su plesali na sceni, ali i u vazduhu.

Vlado će danas ponovo pevati, a prilog od karata namenjen je žrtvama poplava koje su zadesile ovo područje tokom prošlog meseca.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Romantika od Barbe
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online