Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.06.2014.
12:06
Alo.rs A

"Čola je imao seks na pumpi"

Estradni menadžer i kralj fudbalskih nameštaljki Velibor Džarovski bez dlake na jeziku otkrio je nestašluke svojih pulena, među kojima je i legendarni pevač Zdravko Čolić. Popularni Đara brinuo je o Čolinoj karijeri u jeku njegove popularnosti, pa je tako bio svedok mnogih pevačevih ljubavnih akcija

I u šumi i na njivi i na travi i...na pumpi...Ma samo da je dobra "treba" : Zdravko Čolić 

Opšte je poznato da je Zdravko oduvek bio miljenik žena, što je menadžerima i organizatorima njegovih koncerata zadvalo muke, jer je prema Veliborevim rečima i pevač bio slab na nežniji pol.

- Jednom smo iz Beograda krenuli na veliki koncert koji je Zdravko imao u Skoplju, gde su ga čekale horde obožavalaca. Sve je bili spremno i unapred organizovano, samo da se pojavimo to veče i činilo se da će ići kao po loju. Tog dana Čola i ja krenemo autom ka Skoplju i usput stanemo na jednu benzisku pumpu da popijemo kafu i malo se odmorimo.

Međutim, njemu tu počne da se nabacuje jedna devojka i njemu se ona svidi. Čini mi se da je radila tu nešto i u jednom trenutku oni završe u kancelariji pored pumpe.

Ja čekam, ali vidim da se to odužilo i da će vrag odneti šalu ako potraje, jer ćemo zakasniti na koncert. Nisam znao šta da radim ali onda vidim jednog psa, pa ga uzmem i ubacim kroz prozor te kancelarije. Kuče im tu „pomrsi konce” i prekine akciju, pa ih tako razdvojim. Živa istina je to, i na kraju smo na vreme stigli na koncert - otkrio je Džara.

Pored Zdravka, kojem je umesto helikoptera na koncertu u Splitu organizovao slona da mu uruči ceveće, Velibor je organizovao koncerte Gorana Bregovića i mnogih velikih imena stare Juge.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.06.2014. 11:16
И која је поента ове изјаве? Сви ми који имамо близу 50+ одлично знамо колико је Чола био у оно доба популаран и шта је значио! Ови тзв данашњи ВИП-ови о томе могу само да сањају.... Чолић је био ултра-мега-гига популаран и згодан и био би ненормалан да није искористио то кад су му се женске саме набацивале, сигурно их је имао 15-20 на сваком прсту .... Већ је одавно породичан човјек и отац 2 цурице, и шта је било било је и ова изјава Џаровског ми је више него јадна јер тиме жели себи приграбити макар минут славе!!! Боље Џаровски да ћути јер је својевремено био оптужен за малверзације око концерата и карата и намјештања фудбалских утакмица и резултата колико ме памћење служи!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online