Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 06.04.2014.
02:26
S. Đurić - Vesti A

Bikovi testisi za dobru frizuru

Koliko god se pričalo o duhovnim vrednostima, kao i to da lepota ide iz dubine duše, realnost je u većini slučajeva drugačija. Za dobar izgled svetskog džet-seta zaslužena je čitava armija stilista, šminkera, ali i ogromne svote novca. Najčešći moto je "sve za lepotu", ali prosto je neverovatno šta sve rade zarad dobrog i mladalačkog izgleda. Spremne su da izdvoje i po nekoliko hiljada dolara mesečno, jer za njih nisu dovoljno dobri uobičajeni tretmani za lepotu. Kako bi što duže sačuvale mladoliki izgled posežu za čudotvornim preparatima i metodama.

Estetski zahvati do savršenog izgleda: Dženifer Aniston
 

Najviše troše Demi Mur, Dženifer Aniston, Bijonse Nouls, Madona, Dženifer Lopez, dok Eva Longorija nemilice troši na trenera... Ona ličnog trenera plaća 100 dolara po satu, a vežba svaki dan i to po nekoliko sati.


Dženifer Aniston lepotu ne duguje samo majci prirodi već i estetskim zahvatima. Glumica koja je operaciju nosa pre nekoliko godina platila oko 7.000 dolara, redovno posećuje frizera Krisa Mekmilana koji je stvorio čuvenu rejčel frizuru. Njena frizura na premijeri filma "Marli i ja" navodno je koštala oko 40.000 dolara.

Preskupa frizura

Rijana često menja frizure

Rijana svaki čas menja frizuru i za to joj je potreban dubok džep, što i nije problem za ovu lepoticu sa Barbadosa. Ona nedeljno plaća svom ličnom frizeru 23.000 dolara, što je na godišnjem nivou više od milion dolara.

 

Ursula Sefen je omiljena među zvezdama u SAD. Ona pravi sjajne frizure, ali pošto je Rijani na raspolaganju celog dana, to ima i svoju cenu.

Preplanuli ten glumica postiže u solarijumu, koji je platila 34.000 dolara, da bi joj uvek bio na dohvat ruke. Dženifer ne krije ni da je koristila botoks i druge metode za podmlađivanje.


- Ne kažem da nisam probala injekcije botoksa ili kolagena kako bih na licu prikrila tragove starenja, ali nije to za mene - rekla je Dženifer.

Tretman kiseonikom

Hilari Daf nedeljno provodi pet sati u salonu Kena Pavesa gde farba izrastak, stavlja ekstanzije i koristi usluge vizažiste. Najniža cena za skraćivanje krajeva u salonu je 125 dolara. Kameron Dijaz svoje pramenove plaća u proseku 400 dolara, a sa druge strane Bijonse ima veliku kolekciju perika od prirodne kose, a samo jedna od njih košta oko 1.000 dolara.

Dženifer Lopez koristi placentu novorođenčadi za savršeni ten
 

Dženifer Lopez ima sjajan i besprekoran ten, ali to može da zahvali tretmanu lica koji sadrži placentu novorođenčeta. Za ovo zadovoljstvo izdvaja 1.000 dolara. Oni koji su išli na ovaj tretman kažu da je placenta premaz bogat vitaminima i proteinima koji podstiče oporavak kože i čini lice mekanim. Latino diva mnogo pažnje posvećuje i svojoj bujnoj kosi, pa na nju stavlja masku od bikovih testisa, kako bi bila jaka i sjajna.

Dijamantski lak

Britni Spirs

Keli Ozborn nosila je na dodeli Emi nagrada dijamantski manikir od 267 karata vredan 250.000 dolara. To je kod mnogih izazvalo negodovanje, ali ona je na svom Tviteru napisala "Oprostite mi što se ne kajem. Osećala sam se kao kraljica."

 

Dizajner luksuznog nakita iz Los Anđelesa, Azatur Pogosjan napravio je lak za nokte sa malim dijamantima za koje kaže da daju trodimenzionalni sjaj kada se namažu nokti. Na tržištu postoji samo jedna bočica. Za potrebe snimanja reklame za svoj parfem nosila ga je i Britni Spirs.

- Žene u Iranu koriste ovaj tretman vekovima. Testisi se skuvaju i samelju u prah čiji proteini i hormoni kosu čine jakom i sjajnom - kaže vlasnica jednog kozmetičkog salona koji u svojoj ponudi ima masku od testisa.
 

Osveživač kože

Selin Dion je poznata kao galantna osoba, pa je tako za hotelsku sobu u Las Vegasu tražila ovlaživač vazduha od dva miliona dolara kako bi održala svoje glasne žice toplim, a sprečila isušivanje kože, na šta bi mogla da utiče klima Las Vegasa.

 

Selin Dion
 

Ipak, Selin mnogo troši i na druga zadovoljstva. U njenom luksuznom domu na Floridi se nalazi poseban ormar sa 3.000 pari cipela.

Dženifer puno troši i na nokte, pa tako njen manikir po noktu košta 100 dolara.
Kraljica popa Madona kupila je uređaj protiv celulita koji je platila čak 78.000 dolara. Akustičnim talasima eliminiše ružne nepravilnosti na koži. Pevačica nedeljno odlazi i na tretmane kiseonikom, a cena svakog je 5.000 dolara. Za mladolik izgled ona koristi i injekcije botoksa kod poznatog hirurga Frederika Brandta, koje koštaju oko 200 dolara.

Vampirski fejslifting je sad hit u svetu što se tiče podmlađivanja. Rijaliti zvezda Kim Kardašijan isprobala je ovaj najnoviji kozmetički tretman koji je bezbolan, a pacijentu se u lice ubrizgava njegova sopstvena krv.


- Volim da isprobam sve od čega ću izgledati mlađe i osećati se lepše - rekla je Kim.
Starleta je fotografije objavila na Tviteru, a njen najbolji prijatelj Džonatan Čiben umalo se nije onesvestio dok je posmatrao šta joj doktori rade. Efekti ovog tretmana, navodno traju 18 meseci, a sve počinje vađenjem krvi iz koje se zatim posebnim procesom odvaja plazma od krvnih ćelija.

Pčelinji otrov

Za one koji se plaše igle, ptičji izmet je bezbolno rešenje za svetliju kožu. Jedan salon na Menhetnu nudi gejša tretman, jednočasovnu kuru nanošenja izmeta slavuja u formi pudera. Izmet, koji vlasnica Šizuka Bernstin uvozi iz Japana, navodno sadrži prirodne enzime koji pilinguju kožu.


- Mnogo je drastičnih tretmana u opticaju, poput hemijskih pilinga ili mikrodermoabrazije. Ako ste za prirodniji pristup, izmet će vam dati sjajne rezultate. Mrtva koža se uklanja, a ten je blistaviji i svetliji - kaže Bernstin.
 

Mila Kunis

Mila Kunis voli da održava sveži izgled svoje kože, a to postiže dijamantskim i rubinskim pilingom, tretmanom lica koji sadrži dragoceno kamenje kako bi skinuo prljavštinu sa kože. Jedan piling košta 7.000 dolara.


Svetski reket broj jedan kod dama, Serena Vilijams okupala se u najskupljoj kupki na svetu, koja u svom paketu sadrži spa tretmane i hiljadu litara prirodne evijan izvorske vode. A za to je izdvojila čak 5.000 dolara. A, da bi sačuvala aristokratski belo i sjajno lice, princeza Kejt Midlton kako pišu mediji, koristi tretmane od pčelinjeg otrova, koji održavaju kožu elastičnom i mladolikom.

Vađenje 30 mililitara otrova košta oko 55.200 dolara. Demi Mur je poznata kao veliki trošadžija kada su u pitanju razni tretmani, kako bi zadržala mladolik izgled. Ona je pre sedam godina navodno potrošila više od 500.000 dolara na liposukciju, zatezanje kolena, kao i podizanje grudi. Čak je istrpela i pijavice na licu da bi izvršila detoksikaciju krvi.


- Tako se pročišćava krv. Pijavice imaju enzime koji se otpuštaju u telo kada vas ugrizu, ali zaista malo krvarite, a zdravlje se popravlja. Ovaj tretman detoksira krv, ali i ceo organizam - kaže Demi.
 

Bijonse

Zlatom se osvežava Bijonse, a to je zadovoljstvo košta 400 dolara po tretmanu. Viktorija Bekam može da uživa u svemu šta poželi, pa koristi slavujev izmet i pčelinji otrov u noćnoj kremi. Osim toga ona obožava i serum napravljen od zlata i ovčije posteljice.


- Viktorija već godinama lice maže izmetom retke vrste slavuja koji živi isključivo na japanskom ostrvu Kjušu. U istoriji ptičji izmet upotrebljavao se kao odstranjivač mrlja na svilenoj odeći u Japanu. Gejše su ga koristile kako bi izbelile svoju kožu. Izmet koji se stavlja na lice sterilisan je i u prahu - kaže holivudski dermatolog dr Harold Lenser.


Ovčiji serum obožava i italijanska dizajnerka Donatela Versače, kao i Eva Longorija i Kejti Holms. Anđelina Džoli koristi kremu za lice od najboljeg kavijara, koja košta oko 550 evra. O svom tenu ne brinu samo dame, a dokaz za to je i Oven Vilson koji svoj bronzani ten održava tokom cele godine. Glumac tri puta nedeljno posećuje solarijum, za koji izdvaja oko 1.200 dolara.

I bogati štede

Besprekoran izgled u 48. godini: Monika Beluči, pelepa italijanska glumica

Skarlet Johanson takođe ne troši mnogo novca na skupe kreme i ostale proizvode, već se okrenula proizvodima iz kuhinje.


- Istraživala sam prirodne preparate za negu kože, i uvidela da je jabukovo sirće veoma efikasno. Nije ga baš pametno koristiti kao tonik, ali ako imate određenu oblast koja je zahvaćena bubuljicama, sirće je idealan preparat - preporučuje Skarlet.


Monika Beluči je sa 48 godina i dalje jedna od najpoželjnijih žena sveta, a njen izgled je sinonim za pravu žensku lepotu. Italijanska glumica tvrdi da njena fizička lepota u stvari izvire iznutra. Za razliku od mnogih zvezda, nije podlegla sveopštem trendu plastičnih operacija i korekcija, skupih krema, a svoje bore s ponosom nosi. - Skupa kozmetika nije neophodna, vanilino ulje je odlično za ten, limunada za masažu - izjavila je jednom prilikom Monika Beluči.


I Šeron Stoun je jedna od retkih glumica u Holivudu koja je odolela plastičnim operacijama. - Hteli bi da mi zategnu lice i da od mene naprave voštanu figuru. To ne dolazi u obzir. Uzalud se trude - rekla je glumica.

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.04.2014. 11:46
MORBIDAŠI, koji se kao nekad faraoni ne mogu pomiriti sa prolaznošću. Bog je uredio da budemo mladi, kao i to da budemo stari, da se rađamo i da umiremo, i tako stalno, ciklično. To je kosmički zakon i treba ga prihvatiti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online