Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 31.03.2014.
14:50
V. Tasić - Vesti A

Za Sašu sam debela!

Suzana Mančić (57) godinama je radila kao voditelj u Grand produkciji. Onda se posvađala sa direktorom Sašom Popovićem oko honorara i otišla, da bi pre dve godine njih dvoje izgladili odnose i Suzana se našla u žiriju Grandovog festivala. Zato ne čudi što mnogi očekuju da se voditeljka vrati u Grandovo jato na novoj TV stanici ove producentske kuće koja uskoro počinje sa emitovanjem programa. Međutim, od toga bar za sada nema ništa.

Bez stalnog angažmana: Suzana Mančić 


- Za Saleta Popovića ja sam debela i nema šanse da me zove. Uostalom, kao što je napravio Zvezde Granda, on tako pravi i voditeljke od pevačica. Ima čovek svoj koncept u koji se ja nikako ne uklapam. A i ja sam se umorila od najavljivanja kojekakvih zvezda i zvezdica. Trebalo bi da me plaća pet puta više nego ranije, pa da ponovo pristanem to da radim. Dosta je bilo. Jedini motiv mogu da mi budu velike pare i ništa drugo ili da mi neko ponudi autorsku emisiju - iskrena je Suzana.

Knjiga je roba

Da li ste zadovoljni kako su prošle vaše knjige "Neukrotivo srce" i "Kao da sam sanjala"?
- Drugu knjigu objavila sam pre šest meseci, ali i dalje putujem po Srbiji i promovišem je. Svesna sam da je knjiga roba kao i svaka druga i tek očekujem prave rezultate. E, sad što se para tiče ja sam navikla na mnogo veće pare od onih koje se mogu zaraditi pisanjem. Treba prodati bar 20.000 primeraka, pa pričati o nekoj zaradi. A, ja do 20.000 još nisam stigla - iskrena je Suzana.


Zove li vas iko da radite kao voditelj?

- Nemam stalni angažman i, iskreno, baš me briga. Lepo mi je ovako, bez televizijskih obaveza. Imam oko čega da se zanimam, ne zavisim ni od koga. Pustim misli da lete i uživam. Televizija me zanima samo u smislu da gostujem u emisijama. Svuda sam rado viđen gost, jer sam dobar sagovornik, imam stav i uvek sam spremna da kažem šta mislim. Dobro izgledam, intrigantna sam i sa mnom nijedna emisija ne može da bude dosadna.


Decenijama ste bili najpopularnije TV lice, kako ocenjujete mlade voditeljke?

- Ja nikada nisam bila isključiva, uvek sam mislila da za sve ima mesta, ali neću da gledam i slušam na televiziji nekoga ko ne zna da govori, ne ume da sastavi rečenicu, ko se bekelji i glupira, greši u elementarnim stvarima, ne ume da postavlja pitanja... Voditeljke su sada mlade glumice i manekenke. Ma baš me briga, kad mi se nešto ne dopada ja promenim kanal. Sreća, pa danas bar ima TV kanala koliko hoćeš.

Prevod na grčki

Suzanin verenik Simeon Comokos zainteresovao je izdavače u Grčkoj za njene knjige, pa ona očekuje da uskoro budu prevedene na grčki jezik i objavljene u ovoj zemlji do sajma knjiga u Solunu.
- Simeon nema drugog izbora nego da pogura da se knjiga prevede, da bi mogao i on da je pročita. Jesam mu prepričala šta se dešava u mojim knjigama, ali ih nije pročitao. Treba osetiti dramaturgiju, ritam rečenice, pa ako hoće da ih pročita, a nema vremena da uči srpski, zna šta mu je činiti.

 


Vreme vam je za penziju?
- Ove godine ću obeležiti 40 godina. Organizovaću prigodan događaj koji treba da obeleži neobičnu karijeru žene koja traje četiri decenije. Mnogo sam radila i uradila, glumila sam, pevala, pisala, bila sam voditeljka. A što se tiče penzije nikada nisam aplicirala ni za običnu penziju, ni za nacionalnu penziju, niti za status zaslužnog umetnika. Kod nas je sve to obezvređeno, obesmišljeno, ponižavajuće. Uostalom, ja nikada i neću živeti samo od penzije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.03.2014. 20:20
Seljober sasa i ova ofucana, ocvala kuravla. koji ste vi otrov za narod i drzavu.
Ponedeljak 31.03.2014. 18:34
Čitav život žena jurila veliki honorar,"i dobro su joj plaćali"promašila Mjesto da je u Holivudu ona se lakta za neku siću.
Utorak 01.04.2014. 09:57
tu je Simica da popuni prazninu u novcaniku, nasla je dobrog sponzora, zena izlapela, kakva karijera, postala je pisac, hahaha, koga zanima ko ju je kresnuo, i slicno, to smo svi videli na sekstejpu koju je "izgubila", pa ni tu se nesto nije pokazala...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online