Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 04.03.2014.
12:36
Kurir A

Koliko dugo Kebina ćerka ima 29 godina?

Pevačica Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, u potrazi za bogatim mužem učestvovala je u američkoj emisiji "Milioner mečmejker", ali su je članovi komisije ismejali zbog godina i izgleda.

Nataša Kojić u Americi traži svoj san

Nataša koja već neko vreme živi u Americi, rešila je da se uda za milionera! Da bi ga se dočepala rešila je da se prijavi za rijaliti, koji se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom "Milioner mečmejker".

Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidatkinje dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera, piše "Kurir".

Natašu je tročlana komisija ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda. "Ti si pop pevačica i imaš 29 godina?", pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila: "A koliko dugo već imaš 29?"


Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: "Od svoje osamnaeste godine", pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

"Ako ona ima 29, ja volim vaginu!", dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice možemo zaključiti da je gej. s

Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Kojićeva je nastavčlja da traži svoj "američki san".

POVEZANE VESTI

Utorak 04.03.2014. 14:16
kurve belosvetske hoce u holivud a nije ni za ibarsku magistralu
Utorak 04.03.2014. 18:38
A njihov ziri je sastavljen od Americkih pedera i drolja.!
Utorak 04.03.2014. 22:03
Прво имамо једну кретенку која успех у животу поистовећује са оним што западни медији сервирају као успех. Затим имамо њену пријаву за удавање преко маркетинга, значи људско биће се нуди на тржници као роба, а купује га онај ко има паре, јер ПАРЕ су мерило вредности. Сви актери тога су дехуманизовани, она, младожења потенцијални, жири, организатори емисија, техничка екипа, гледаоци који то доживљавају аутентично. Потом имамо чињеницу да је вреднују на основу година, јер у свету капиталистичког маркетинга само млади-лепи имају вредност. Ако ниси леп, немаш шта да тражиш, тако да се осети атмосфера презира од жирија због њеног изгледа.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online