Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 23.02.2014.
13:36
alo.rs A

Ivan Ivanović: Biću predsednik Srbije

Za ove parlamentarne izbore ulazim u kampanju koja će imati humanitarni karakter, ali sigurno ću se kandidovati za predsednika, poručio je voditeIj TV Prva Ivan Ivanović.

Vreme je da narod reaguje na laži, a ne samo da ih sluša: Oliver Ivanović
 

On je u intervjuu za ''Alo'' istakao da je ovo akcija humanitarnog karaktera, ali i ujedno zagrevanje pred izbore.

Odkud Vi u ovoj kampanji? Bićete na parlamentarnoj listi?
- Ne. Biće vezana za političare, ali na način na koji će biti korisna i za njih (političare), i za narod, i za mene. Slogan kampanje je "Izaberite decu". Kada god građani čuju neku laž od političara, neka pošalju poruku na broj 2552 za sve mreže. Novac koji budemo sakupili tokom predizborne kampanje, biće poklonjen dečjoj oftamološkoj klinici KBC Srbija. U našem spotu biće prikazano u kakvom očajnom stanju je klinika. Raspada se. Ako političari pošalju SMS kada uhvate sebe da lažu u kampanji, moći ću samo da kažem da su šmekeri.

Koliko novca očekujete? Slikovito rečeno, što više laži, to više novca?

- Ne sumnjam da će lagati koliko treba. Sigurno će biti dovoljno laži. Kampanja je usmerena da motiviše narod da počne da reaguje na laži, a ne samo da ih sluša.

Postoji li mogućnost da se ipak u pravom smislu te reči politički angažujete?

- Izlazim na crtu svima. Kandidovaću se na narednim predsedničkim izborima.

Očekujete li da će se vaši protivkandidati, Nikolić, Dačić, možda i Tadić uplašiti vaše kandidature?

- Siguran sam da hoće, ja sam ozbiljan igrač. Neka svi budu sigurni da ću ponuditi ozbiljan program i ono što niko od mojih predhodnika nikada nije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.02.2014. 15:43
Taman da se nastavi fina serija...
Ponedeljak 24.02.2014. 02:28
Отворено писмо познатим Србима Ако већ кажете да сте део српскога рода, онда то и будите заједно са нама, који не сијамо звезданим сјајем, али оним људским, радничким и умним, свакако да! Драге српске звезде, Ви што забављате своје сународнике, што доносите трофеје, представљате нашу земљу, ви што певате – уствари ви које наш народ воли и подржава вас, ослушнете ли некада мало боље своје земљаке, како би сте чули и нешто, поред аплауза и песме, па и клицања вашег имена? Има ли „дубину“, оно ваше „Волим вас и без вас моја драга публико, мој успех и не постоји“ или се то тек изговара из пристојности?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online