Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 03.02.2014.
12:25
Beta A

Vudi Alen: Optužbe Dilan Farou su sramotne

Američki režiser Vudi Alen odbacio je optužbe da je seksualno zlostavljao svoju usvojenu ćerku Dilan Farou, a njene navode o tome ocenio je kao "lažne i sramotne".

Dilan Farou, koja je ove godine napunila 28 godina, na blogu Njujork tajmsa objavila je da ju je Vudi Alen seksualno zlostavljao od njene sedme godine.

Demantovao navode usvojene ćerke: Vudi Alen

"Od kada ga se sećam, moj otac mi je radio stvari koje mi se nisu sviđale... Seksaulno me je zlostavljao... Pričao mi je dok je to radio, šaputao mi da sam dobra devojčica, da je to naša tajna i obećavao da ćemo ići u Pariz i da ću biti filmska zvezda", navela je Dilan Farou, koja danas živi na Floridi pod drugim imenom.

U saopštenju dostavljenom agenciji Frans pres, Alenova portparolka Lesli Dart napisala je da je američki reditelj "pročitao tekst" i da ga smatra "lažnim i sramotnim".

Ona je podsetila da je ranije, kada je Alen prvi put bio optužen za zlostavljanje svoje ćerke, sprovedena istraga, i da je zaključeno da za to "nema kredibilnih dokaza".

Dilan Farou su 1980-tih godina usvojili Vudi Alen i glumica Mia Farou, a navodi da je Alen zlostavljao ćerku prvi put su se pojavili 1992. godine, kada se posle raskida poznatog para, na sudu odlučivalo kome će pripasti njihovo troje dece.

Stručnjaci su tada zaključili da Dilan Farou nije u stanju da napravi razliku između imaginacije i realnosti i da je "verovatno" pod uticajem manipulacija svoje majke.

"Tada nikakav proces protiv Vudija Alena nije pokrenut", naglasila je u saopštenju Lesli Dart.

Mia Farou je pre oko 30 godina otkrila da je Alen u vezi sa Sun Ji, ćerkom koju je ona usvojila u prethodnom braku. Sun Ji i Vudi Alen su u braku od 1997. godine.

Vudi Alen je ove godine napunio 78 godina, a tokom svoje 50-godišnje karijere snimio je više od 40 filmova. Njegov poslednji film "Blue Jasmine" u januaru je nominovan za tri Oskara.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.02.2014. 18:57
Smradu američki nisi mi nikada bio nešto posebno simpatičan ni ti ni tvoji filmovi! Oduvjek sam se čudila svim tim glumicama koje su djelile zajednički život sa tobom? Sada mi se još više gadiš....GADE POREMEĆENI !!!
Ponedeljak 03.02.2014. 15:40
kad si vec usvojenu cerku ozenio, mogu misliti sta si radio iza zakljucanih vrata. ja tvoje filmove necu gledati smradu mali!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online