Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 10.01.2014.
15:38
Mondo A

Marina Perazić: U Ameriku pobegla od slave

Bivši seks simbol Jugoslavije, pevačica Marina Perazić, ispričala je zašto je morala da se preseli u Njujork. Pobegla je do muzike, slave i svog starog života.

A onda se uželela svega i vratila: Marina Perazić
 

Žena zbog koje su i muškarci pevušili "poješću sve kolačiće" i u hotelima obavezno tražili tu famoznu "sobu 23" osamdesetih godina prošlog veka zapalila je regionalnu muzičku scenu, bila proglašena za jednu od najvećih seks bombi i stekla slavu o kojoj nije ni sanjala - a onda je od svega toga pobegla i to "preko bare".


"Za razliku od većine onih koji su u Ameriku otišli u potrazi za svojim snom, ja sam u Ameriku otišla sa idejom da više nikad ne budem pevačica. U Njujork sam otišla da me više niko ne bi prepoznavao na ulici jer mi je, iskreno, bilo preveliko opterećenje da me svako poznaje i da mi u svakom trenutku neko nešto dobacuje. Pogotovo me je nerviralo to što su mi stalno komentarisali izgled. Ja sam mala, a svima je na televiziji izgledalo da sam visoka kao Lepa Brena i onda su mi svi govorili: 'Jaooo, pa ti si mala!'. Stalno sam morala da odgovaram na pitanja ljudi i da slušam njihove ideje i mišljenja šta bih ja i kako trebalo da uradim. Onoga trenutka kada sam počela da bežim od dece koja su me po ulici jurila da im dam autogram shvatila sam da je vreme da odem i da se odmorim", priča Marina koja kaže da se taj njen "prelomni momenat" savršeno poklopio sa predlogom Ivana Fecea Firčija da zajedno odu u Ameriku.

O tome da li je "prerasla" izlaske u klubove i kojih je to pet stvari "zacrtala" da će uraditi, Marina će pričati ovog petka od 7 do 10 na Naxi radiju u emisiji "Jutro uz Žarka Stepanova".

POVEZANE VESTI

Subota 11.01.2014. 14:15
Nije ona pobjegla ni od kakve muzike ni slave, to sad može da mlatara....Otišla je u SAD jer se zaljubila u Ivana Fecea Firčija, bubnjara čuvene EKV.....Inače ima u narodu izreka " Kad se upali p...ara ne boji se ni cara! ".....:-P
Subota 11.01.2014. 13:46
Ala ova lupa i naklapa, imala je 2-3 pesmice kojima ni imena ne mogu da se setim. Brena bila popularna.... da jeste... ali ova.. pa i nije nesto bas bila. Bezala u Ameriku od popularnosti, to je smesno, to je belo ono sto se uvsisava ucinilo pre bih rekao. Nego od proslosti se ne zivi, hvataj se ti izdavanja soba i turista, koliko se secam ti si iz Rijeke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online