Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 28.10.2013.
15:21
Jutarnji A

Otac tuži Ninu Morić zbog optužbe za silovanje

Otac poznate hrvatske manekenke Nine Morić, odgovorio je na jučerašnje optužbe da ju je kao dete seksualno zlostavljao, rekavši da su neistinite, kao i da će pravdu tražiti na sudu.

Nina Morić: Otac traži pravdu na sudu

"Sve što je izrečeno su monstruozne i gnusne laži koje su me teško pogodile. Za sve daljnje izjave i poteze, zbog lažnih optužbi moje ćerke i anonimnog izvora, konsultovaću se sa advokatima i pravdu ću potražiti na sudu. Pod velikim sam stresom zbog svega ovoga", rekao je "Jutarnjem listu", otac Nine Morić.

Hrvatska manekenka je u šokantnom intervjuu za italijanski "Kanal 5" govorila o traumama iz detinjstva, za koje nisu znali ni neki od njenih članova porodice.

"Zbog nasilja koje sam trpela od strane oca često sam kao dete završavala u bolnici. Da bih pobegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Čitav život sam zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obeležilo upravo ružno i nasilno detinjstvo s mojim ocem. Kao devojčicu me je silovao", ispričala je Nina za italijanske medije.

Nina Morić, bivša supruga fotografa Fabricija Korone, koji služi zatvorsku kaznu zbog iznude novca i ucenjivanja poznatih Italijana, otkrila je još neke zastrašujuće podatke iz svog detinjstva.

Inače, da Nina nema tako dobar odnos s ocem nije tajna, ali saznanje o silovanju je šokiralo javnost, pa čak i njenu porodicu u Hrvatskoj.

"Da, bio je grub i nasilan. Pripisavali smo to njegovom južnjačkom temperamentu. Nina je imala s njim problema i bilo je određenih situacija koje ona možda danas tumači kao silovanje. Teško je sada bilo šta reći", rekao je za "Jutarnji list" jedan njen rođak.

Rodbina Nine Morić kaže da je njen otac ove godine na sve načine pokušavao da stupi u kontakt s njom, budući da je boravila u Hrvatskoj.

"Nina mu nije dozvolila da vidi unuka. Njegove su nam vrednosti od ranije bile jasne. Čim je ostavio suprugu, odnosno Nininu majku, znali smo o kakvom se čoveku radi. Nina je uvek bila divno dete. I uvek je imala problema s okolinom, jer je bila prelepa", rekli su članovi njene porodice.

Inače, Nina se letos tajno udala u Kambodži za svog dečka Masimilijana Dosija. Ona iza sebe već ima jedan brak sa Fabricijom Koronom, a iz te turbulentne i medijski propraćene veze ima 10-godišnjeg sina, Karlosa Mariju Koronu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.10.2013. 16:00
i povuci vodu kad za sobom.
Ponedeljak 28.10.2013. 17:19
Vest je ogavna u obe varijante. Ukoliko je tačno za zlostavljanje ima oca monstruma, a ako je lagala ona je monstrum.
Ponedeljak 28.10.2013. 20:17
Ako je to istina pitam se zašto je tolike godine ćutala???? A ako sada laže.....DNO DNA !!! Svejedno on ili ona.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online