Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 26.10.2013.
01:27 >> 11:39h
telegraf.rs A

Džiboni “zatresao“ prepunu Arenu

Prvi put tokom 20 godina uspešne karijere, splitski kantautor Zlatan Stipišič Džiboni stao je pred beogradsku publiku i veliki koncert u “Kombank Areni” otvorio širokim osmehom i numerom “Mirakul”, dok je pubilka oduševljeno aplaudirala i sa njim uglas pevala svaku reč. Atmosfera u skoro potpuno punoj Areni bila je neverovatna...

Džiboni oduševio publiku u Areni
 

Džiboni se, posle prve pesme, vidno uzbuđen zahvalio publici.


- Hvala vam za ovu priliku večeras, hvala vam što ste došli, rekao je kantautor, a publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom.


Budući da je vladalo veliko interesovanje za ovaj koncert, obezbeđenje ispred Arene je bilo veliko, mada po nekima čak i nepotrebno. Ipak, policija je čuvala svaki pedalj ispred i oko dvorane.

Nije se štedeo ređajući hit za hitom
 

Zlatan je posle uvoda otpevao pesmu “Činim pravu stvar”, koja je dodatno zagrejala atmosferu. Sledeća na repertoaru bila je “U ljubav vjere nemam”.


Bina je bila impozantna, a ogromne stolice visile su sa plafona. U braon pantalonama, crnoj košulji i sivom prsluku, pevač je podsetio publiku da uvek treba da veruju u ljubav.

- Ljudi moji, otpevao sam vam jednu od mojih starijih pesama, kada sam mislio da u ljubav ne verujem, ali to se promenilo mnogo, ni govora da odustanem od ljubavi! - rekao je oduševljeni Džiboni i otpevao “Ovo mi je škola”.

Maja Azucena je otpevala nekoliko pesama sa njim i u trenutku kada je imao solo, rešio je da "pauzira" i ispriča nam kako sebe zamišlja kao FAP kamion.

"Znate svi za kamione koje proizvode u Paraćinu" - ubrzo su mu rekli da je pogrešio i da je u pitanju Priboj - "e pa ja sam vam kao jedan FAP. Svoje pesme sam pisao kada mi je bilo 23, 24 godine i sada se ne stidim toga što mi treba ovaj 'vetar u leđa', odnosno ove patronažne sestre", objasnio je Gibonni pokazujući na prateće pevačice, i nastavio da peva.

Onda je na scenu stupio Vlatko Stefanovski i izveo sa njim numeru "Libar". Kada je najavio numeru "Postoji tajna vještina", ispričao je da mu je to "miljenica" i da je ne izvodi često.

"Ovo je treći put da je izvodim za deset godina. Sada je baš dobra energija i pevaću je", rekao je Gibonni i rasplakao mnoge devojke.

Damir Urban, pevač grupe Laufer iz Rijeke je bukvalno "visio" sa plafona (na jednoj od ogromnih stolica) i pevao "Budi moja voda" u duetu sa Džibonijem.

A ubrzo je na scenu izašao domaćinov veliki idol gitarista Bilija Ajdola - Stiven Stivens, koji se pojavio u svom kožnom odelu i "prašio" narednih deset minuta. Sa njim je otpevao pesmu sa albuma "20th century man".

Džiboni je sišao i u publiku, i to dva puta. Nije išao samo do ograde, već i do tribina.


Posle mnogo otpevanih hitova, pevač je, na oduševljenje publike, u toku pesme “Libar” izveo devojku iz prvih redova da mu igra trbušni ples.

Tokom drugog bisa, na bini su mu se pridružila tri para, koja su iskoristila koncert svog omiljenog pevača za veridbu.

Da, da, svega je bilo!

POVEZANE VESTI

Subota 26.10.2013. 02:10
Da li su poneki opet prodali ponos za sendvic ili je nesto drugo u pitanju? Zlatna ribica ima vise nemorije od pojedinih Srba.
Subota 26.10.2013. 08:21
Jel možda pevao onu "čuvenu" sa stadiona iz splita, 1995. ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online