Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.10.2013.
13:40
Telegraf A

Srpske lepotice otkrivaju svoje snove

Anđelka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović su prvih pet finalistkinja izbora za Mis Srbije. Devojke otkrivaju šta žele u životu.

Nekoliko stotina devojaka se prijavilo za ovogodišnji izbor za Mis Srbije, a samo 22 su uspele da postanu finalistkinje i steknu pravo da se bore za titulu "najlepše predstavnice srpske lepote"’ – Mis Srbije 2013. Svaka od njih sanja da na Finalnoj večeri izbora 15.oktobra pobedi, ali o čemu još finalistkinje sanjaju i šta žele da ostvare u svojoj blistavoj budućnosti?

Svoje snove otkriva prvih pet finalistkinja: Anđeljka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović.

Anđelka Tomašević

Anđelka Tomašević, ima 20 godina i dolazi sa Kosova i Metohije. Studira Turizam i ugostiteljstvo, a na finalni kasting je stigla iz Londona gde je bila na praksi. "Želela bih živim i radim još neko vreme u Londonu koji sam zavolela i u kom se prijatno osećam. Moj san je da imam svoj lanac hotela i da jednog dana otvorim svoju Dečji fond za decu na Kosovu i u Srbiji.

Tamara Momirov

Tamara Momirov ima 22 godine i dolazi iz Beograda. Sebe vidi kao uspešnog ekonomistu. "Volela bih da završim još jedan fakultet i da se ostvarim kao uspešna žena. Želela bih da jednog dana doprinesem boljoj zaštiti ženskih pravi, ravnopravnosti kao i da pomognem u izgradnjama Sigurnih kuća za žene koje trpe torturu u porodici".

Ivana Vidić

Ivana Vidić ima 19 godina i iz Knjaževca je. Šest godina je vodila plesnu školu i imala svoju grupu od 150 plesača. "San mi je da jednog dana stojim na crvenom tepihu dok ispred mene blješte fotoaparati. Želela bih da imam i svoju liniju parfema. Najveći san mi je ipak da budem uspešna žena i majka i da ravnomerno balansiram karijeru i porodicu".

Jelena Sinđić

Jelena Sinđić je najmlađa ovogodišnja finalistkinja. Ima 16 godina i dolazi iz Pančeva. Trenira atletiku, rukomet i plivanje. "Volim sport i volela bih da budem profesionalni sportista. San mi je da pomognem kad god i kako god mogu bolesnima i siromašnima da se osećaju bolje i da otvorim Dom za nezbrinute".

Jovana Maksimović

Jovana Maksimović ima 23 godine i dolazi iz Vršca. Diplomirani je ekonomista i želi da uskoro otvori računovodstveni centar. "Najveći san mi je da jednog dana budem u mogućnosti da živim na relaciji Vršac - Maldivi. Da u svom gradu otvorim turističku aganeciju, a na Maldivima filijalu i da tamo provodim šest meseci godišnje. Želela bih da doprinesem i unapređivanju grada Vršca".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online