Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 05.10.2013.
14:47
D. Dušanić - Vesti A

Đogani deda, pa otac po četvrti put!

Narednih nekoliko meseci brojne poznate ličnosti postaće roditelji. Adil Maksutović i njegova devojka Ana svaki dan iščekuju rođenje prvog deteta, a njen otac Džej Ramadanovski ne može da iščeka da konačno postane deda. Deda, a za koji mesec ponovo tata, biće i Đole Đogani. Njegova nevenčana supruga Vesna je ponovo u drugom stanju, ali i ćerka Silvija koja sa suprugom Banetom Marinovićem nestrpljivo iščekuje rođenje prvog deteta.

Dece nikad dosta: Vesna i Đole Đogani
 

Za razliku od veterana Đoleta, koji već ima troje dece iz dva braka, Bane Mojićević će za koji mesec prvi put postati tata. Međutim, mladi Grandov pevač nerado priča o privatnom životu, pa ni detalje o trudnoći svoje žene nije iznosio u javnosti. Za razliku od njega, voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska ne kriju ništa, osim imena za budućeg sina koji će na svet doći krajem decembra.
 

Mirka i Vujadin čekaju ćeru

Drugo dete očekuje i glumica Mirka Vasiljević, a gde će se poroditi zavisi od fudbalskog angažmana njenog verenika Vujadina Savića. Posle sina Andreja, par sada čeka devojčicu.
- Ni ja ni Vujadin nismo jedinci i svesni smo koliko je dragoceno kada imate nekog svog ko vam je blizak, kao što smo mi s našom braćom. Bilo bi veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu, znajući da će Vujadin moći da ga vidi tek posle određenog perioda, zato će mesto rođenja bebe zavisiti od toga za koji klub će igrati Vujadin - kaže mlada glumica.

- Čim prođu dve godine odmah ćemo da radimo na drugom. Želimo troje dece! - rekao je Ognjen, a s tim se slaže i njegova žena.
 

Ženidba, pa beba: Bane Mojićević sa suprugom

- Imamo nekoliko imena u opticaju. Ona nova, kratka imena, koja su u modi ne dopadaju mi se. Mi ćemo sinu dati ime koje će biti kombinacija starog, tradicionalnog srpskog sa primesama modernog. Već sam pronašla nekoliko koja mi se sviđaju - kaže Danijela, ali ne otkriva ime budućeg sina.

Za novogodišnje praznike roditelji će postati i proslavljeni teniski as Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana, koja će se poroditi u Novom Sadu. Janko će u to vreme biti na turniru u Čenaju, u sklopu priprema za Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu.


- Jedva čekam da postanem ćale. Skroz mi je svejedno kog pola će biti beba, lepo je u porodici imati i dečaka i devojčicu. Imamo nekoliko imena u opticaju, ali ne mogu da vam kažem - rekao je jednom prilikom Janko.


Posle voditeljke Danijele Janković, koja je nedavno rodila sina Nestora, na red je došla i njena koleginica Jovana Simonović, a prinovu očekuje i Danijela Pantić, kao i Aleksandra Gudelj, voditeljka emisije Loto. Zato ne čudi što po Prvoj televiziji uveliko kruži interna šala da svaka žena koja ne može da ostane u drugom stanju dođe da radi na ovoj TV stanici i ubrzo će ostati trudna. Tata prvi put će postati i Zoran Kesić, koji se krajem septembra oženio Ivanom Majstorović, kostimografkinjom.


- Bilo mi je vreme da se smirim. Imam 37 godina, a to su prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako. S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Odlično podnosimo trudnoću! - rekao je Kesić, koji uskoro započinje da radi emisiju na B92.

Nedelja 06.10.2013. 11:31
Pa ovo će i Sladža da bude deda...tj baba...???? ČEEEESTITAMOOO
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online