Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 10.08.2013.
21:56
Pulsonline A

Posle "Oluje" Rozga peva u Sokobanji na Preobraženje

Jelena Rozga pevala je ove nedelje u Kninu na proslavi godišnjice Oluje, a 19. avgusta na Preobraženje nastupiće u akvaparku u Sokobanji. Organizator maniestacije, Turistička organizacija Sokobanje kaže da neće otkazivati koncert.

Jelena Rozga: Novac ne poznaje granice
 

"Kako da otkažem nastup Jeleni Rozgi? Pa plaćali bismo penale. To nećemo uraditi, mi smo potpisali ugovor i ona će pevati. A to što je tog dana praznik Preobraženje, to se slučajno poklopilo. Mi smo u maju doneli odluku da Jelena peva, ona je do tada bila vrlo dobrodošla u Srbiji", kaže Saša Đokić, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Sokobanja i dodaje da ni po koju cenu hrvatskoj pevačici neće otkazati nastup.

Jelena Rozga i Oliver Dragojević, koji od rata nije i neće dolaziti u Srbiju, pevali su na Trgu Oluje u Kninu povodom proslave 18. godišnjice te akcije kada je iz Hrvatske proterano oko 250.000 Srba.

"Čak i kada bi sada došao neki domaći izvođač istog kalibra kao Jelena da peva besplatno, ne bismo joj otkazali nastup, jer bismo ispali neozbiljni i kasnije bismo imali problema prilikom sklapanja dogovora sa drugim izvođačima", dodao je Đokić.
 

S druge strane predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić kaže da, iako je akvapark "Podina" u vlasništvu opštine, Upravni odbor Turističke organizacije njihovog gradskog naselja odlučuje o izvođačima, pa on smatra da bi otkazivanje nastupa Rozgi sve koštalo mnogo novca.

"Ja tu ne vidim svoju objektivnu odgovornost, jer ja nisam odlučivao o tome, ali ipak sam odgovoran samim tim što sam na ovoj funkciji. Ono što mogu da vam kažem je da bi otkazivanje nastupa Jeleni Rozgi Sokobanju koštalo 800.000 dinara, koliko je ugovorna cena. Njoj će taj novac biti isplaćen kroz prodate karte tog dana u akvaparku, a ako novca od prodaje ne bude dovoljno biće isplaćeno iz budžeta opštine. Naravno, ako bi se otkazao taj nastup, svih 800.000 dinara bilo bi isplaćeno iz opštinske kase. Ono što mogu da kažem je i da je Upravni odbor doneo odluku da će ona pevati u maju, kada je ona svuda u Srbiji bila veoma zastupljena", tvrdi predsednik opštine Sokobanja.

POVEZANE VESTI

Subota 10.08.2013. 22:17
Ми се никада нећемо опаметити. Она само ради свој посао.
Nedelja 11.08.2013. 07:14
Da li je moguće da su organizatori toliko neobavešteni?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online