Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 21.07.2013.
00:39
S. Đurić - Vesti A

Fatalne Srpkinje bez muža

Ceca Ražnatović (40) već godinama važi za najlepšu pevačicu, pa samim tim spada i u najpoželjnije udavače u Srbije. Ali, njenom eventualnom momku, a kamoli mužu ne bi bilo lako. Em bi morao da se nadmeće sa brojnim obožavaocima, em sa uspomenom na njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Hoću mir: Ceca Ražnatović

Poslednja njena veza za koju se zna je bila kratkotrajna romansa sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem.

- U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir - rekla je Ceca.

Odmah za njom na listi najpoželjnijih je mnogo mlađa i slađa Ana Ivanović (26). Najlepša srpska teniserka baš nema sreće u ljubavi. Zabavljala se sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, koga je ostavila zbog golfera Adama Skota. Potom je usledila romansa sa Markom Stilitanom, prijateljem Novaka Đokovića, ali je i tu vezu nedavno okončala.

Njena koleginica po reketu Jelena Janković godinama je bila u stabilnoj vezi sa vaterpolo asom Mlađanom Janovićem, ali se pre nekoliko meseci pričalo o krahu njihove četvorogodišnje romanse. Jelena je i tada mudro ćutala kao i sada, ali nema više zajedničkih slika sa Mlađanom.

Među najpoželjnijima srpskim udavačama je i glumica Marija Karan (31) koja poslednjih nekoliko godina pokušava da napravi karijeru u Americi. Sama je pričala o vezi sa jednim američkim producentom, ali nikada nije otkrila njegovo ime, dok su mediji spekulisali o njenoj romansi s Petrom Kapisodom, ali je dovodili i u vezu sa Milanom Popovićem, verenikom Severine Vučković, što je srpski biznismen demantovao. 

Zanosna: Marija Karan

- Brak i deca se ne planiraju, već se takve stvari iznenada dogode - rekla je svojevremeno Marija Karan.

I njena nešto starija koleginica Katarina Radivojević (34) već godinama slovi za fatalnu ženu, ali nikako da stane pred matičara. Zabavljala se sa Vidojem Ristovićem, ali će on pred oltar ovog leta odvesti Nikolinu Pišek. Zgodno i zanosno telo novosadske manekenke, TV voditeljke i odnedavno glumice Nine Seničar (28) nijednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim. Za samo nekoliko godina boravka u Italiji ona je zavela brojne slavne Italijane, među kojima i gastronoma Simonea Rugijatija, fudbalera Marka Borijela, pevača Erosa Ramacotija... Ali, Nina je i dalje daleko od oltara.


- Naravno da razmišljam o potomstvu i braku. Verujem u brak i nadam se da ću imati veliku porodicu, ali to su stvari koje se ne mogu planirati. Fatalna sam samo za samu sebe. Nije lako biti sa mnom. Nezavisna sam, sa jasnim ciljevima u životu, nikome ne moram da polažem račune. Od muškarca mi ne treba ništa, osim ljubavi i bezgraničnog razumevanja, a to ne prija muškoj sujeti - rekla je jednom prilikom Nina.

Blistava: Ana Ivanović 

Marija ne voli kalupe

- Sve devojke koje su prešle 25. godinu, bore se s pitanjem - kada ćeš da se udaš? Ne volim kalupe i okvire, pa me vremenska i starosna ograničenja ne tangiraju. Mislim takve životne poteze treba osetiti, a to dolazi iz srca, glave i stomaka... Ali, znam da neću biti zadovoljna dok se ne ostvarim kao majka. A, venčanje? Uopšte nisam od devojaka koje to zamišljaju i zašto uopšte mora da se potpisuje bilo kakav papir? Moje pripadanje nekome ne određuje nijedan potpis - smatra voditeljka Marija Kilibarda.


Brak je posao

Beograđanka Ivana Kukrić (33) poznata srpska manekenka koja godinama radi u Americi, nalazi se u samom vrhu najlepših žena. Često je izjavljivala da je zadovoljna svojim emotivnim životom, ali nijednog njenog momka javnost nije videla.
- Amerikanke koje ja znam razmišljaju potpuno drugačije o braku nego naše žene. Svaki svoj brak posmatraju kao posao. Kod nas postoji ružan izraz - sponzoruša, a ja ne znam zapravo šta to znači - rekla je jednom prilikom Ivana Kukrić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.07.2013. 10:34
Stari vic Pitali cigu koju bi ti najradije Ciga odgovara - jes da kazem pa da me Arkan razbije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online