Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.07.2013.
08:13 >> 08:22h
Beta A

Egzit, dan 2: "Za rokenrol i seksualnu revoluciju"

Najveća zvezda druge večeri Egzit festivala, američki reper Snup dog poznat i kao Snup lajon, priuštio je svojim obožavaocima nezaboravno veče. On je na glavnoj bini publici priredio kombinaciju starih hip-hop pesama i rege zvukova sa najnovijeg albuma "Reincarnated", što sudeći po reakcijama publike bila dobitna kombinacija.

Najveće oduševljenje, izazvala je Snupova pesma "Young, wild and free" iz 2011. godine u kojoj u originalu gostuje popularni pevač Bruno Mars.

Najveća zvezda druge večeri Egzit festivala - američki reper Snup dog poznat i kao Snup lajon
 

Drugo veče festivala bilo je sa istim oduševljenjem publike ispraćeno i na Dens areni, gde je oko tri sata posle ponoći nastupio Fet boj slim uz transparent "Eat, sleep, rave, repeat". Dens arena je zabeležila nezapamćenu posetu tokom nastupa ovog velikana elektronske muzike, pa je zbog velike gužve u jednom momentu bila zatvorena za nove posetioce.

Domaći bend Kanda Kodža i Nebojša otvorio je program nastupom na glavnoj bini, pesmom "Šta si to poj'o", uz koju su se razigrali i stranci!

"Za Exit, rokenrol i seksualnu revoluciju", nazdravio je raspoloženi Oliver Nektarijević pljoskom koju nije ispuštao iz ruke.


Posle KKN na scenu je izašla Alis Rasel, koja je izašla na scenu u majici od perja i animal print helankama? Žena je pevala kao zmaj!

Nastupi na Fjužn bini trajali do pred samu zoru, a najuporniju publiku tada su zabavljali beograđani Bed kopi koji su ranije te večeri nastupili i kao predgrupa Snup dogu.

Pre njih nastupio je Kiril Džajkovski, a publiku je na noge digao i odlično raspoloženi Rambo Amadeus, na čijem nastupu se u više navrata čuo grohotan smeh publike.

"Prvi put u istoriji šou biznisa uspostavićemo 'gluvi fanki'. Evo videćete, mi ćemo u jednom momentu prestati svirati, a vi ćete nastaviti plesati", zabavljao je publiku neumorni Rambo.

Žurke i dobar provod sinoć su krenule i na ostalim binama, veliko interesovanje, kao i prethodnih godina, vlada za diskoteku na slušalicama zvanu "Sajlent disko", a posetioci se ove godine hrabro odlučuju da i sami nastupe na karaoke bini, koja
najboljima donosi i nagrade.

Negodovanje posetilaca osetilo se na jednom od najomiljenijih sastajališta i mesta za kratki odmor na Egzitu, odnosno u ulici u kojoj su godinama unazad radili kafići sa baštama, a koja je zbog nesporazuma vlasnika i Egzita zatvorena za posetioce.

Prema nezavičnim procenama, Egzitom je sinoć šetalo i plesalo oko 40.000 ljudi, a još veće gužve se očekuje danas kada će nastupiti Prodidži jedan od najomiljenijih bendova u Srbiji.

A večeras (3. veče) - Prodidži

 

Treće večeri nastupiće jedan od najomiljenijih izvođača u Srbiji - bend Prodidži, koji je s Egzitom osmislio zanimljiv koncept "festivala u festivalu", tako da će Petrovaradinska tvrđava cela biti u znaku "Warrior's Dance Festivala" koji su osnovali članovi benda. Njihov nastup na glavnoj bini se očekuje pola sata pre ponoći, a u okviru "Warrior's Dens" dana nastupiće i di-džej Freš, britanski pankeri "GBH", beograđani Ajsbrn i Saut central, bend koji su Prodidži zapazili u Parizu i od tada sa njima idu na turneje.

 

Svi današnji bendovi i nastupi na mejn stejdžu izabrani su od strane članova Prodidžija, a sa sobom su doveli i umetnike iz amsterdamskog studija za tetoviranje "Hanky Panky Tatooing" čiji su oni klijenti, a koji će po nižim cenama tetovirati posetioce Egzita.

 

Na eletronskoj Dens areni večeras će nastupiti poznati di-džej Džef Mils, a u ranim jutarnjim satima Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosvaljević će puštati muziku kao di-džej trojac.

 

Fjužn bina treće večeri biće takođe, jedno od najzanimljivijih mesta za provod jer će oko jedan sat posle ponoći nastupiti svetska bluz muzičarka Ana Popović poznata kao "ženski Hendriks", a nakon nje i Damir Urban iz Hrvatske sa bendom "4". Koncert koji ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka svakako neće propustiti je nastup legendarnih pionira oi-pank zvuka iz londonskog Ist enda - Kokni ridžektsa koji će svirati na bini Rifs and bits.

 

Na Agora bini, u toku trećeg festivalskog popdneva održaće se tribine i predavanja o studentskoj mobilnosti, aktivizmu i povezivanju mladih.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online