Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 17.05.2013.
18:44
Puls A

Mare: Pokrali su nas na Evrosongu

Kompozitor pesme "Ljubav je svuda" kojom su se Moje 3 predstavile u Malmeu, Saša Milošević Mare tvrdi da SMS glasovi iz pojedinih zemalja nisu prihvaćeni. Javljali su nam iz Švedske, Estonije, Austrije i drugih zemalja i objasnili da su im se SMS glasovi koje su slali, vraćali. Postoje i dokazi za to, jer smo videli njihove poruke i obaveštenje da glasovi nisu prihvaćeni. Ukrali su nam finale, prenose domaći mediji.

Glasanje i sabiranje se obavilo pod velom misterije?
 

Milošević je objasnio da se glasanje i sabiranje obavilo pod velom misterije, pa oni neće mnogo moći da urade i jedino što im preostaje jeste da "okrenu leđa prošlosti i krenu dalje".


Milošević kaže da nije razočaran, jer su devojke opravdale njegova očekivanja, ali da se svi slažu u jednom, a to je da Evrosong gubi smisao.

- Ne mogu da poverujem u to da baš ni jedna bivša jugoslovenska republika nije uspela da se plasira dalje. Glasanje je prošlo super, ali nam je žiri dao slabe ocene - kaže kompozitor, koji smatra da se loš plasman dogodio i zbog toga što su pevale na maternjem jeziku i da je možda trebalo da krenu stopama Rusa i pevaju na engleskom.

Fanovima Evrosonga nisu se baš dopali kostimi pevačica, već su ih opisali kao "trudne lizalice". Saša kaže da se nije mešao u njihov izgled i ples, jer smatra da

Stranci nazvali "Moje 3" prostitutkama!

Moje 3 mogu da ponesu sve i da ne treba da zaboravimo da je Ana Ljubinković koja je radila kostime, ozbiljno ime u svetu mode.

Mediji su brujali i o tome da je Evrosong koštao Srbiju 25.000 evra, ali kompozitor je demantovao te priče.
- O mnogo manjoj sumi je reč i RTS ima pravu računicu. Znam da jedna proba danske predstavnice košta 10.000 evra i da će ih imati najmanje deset! Delegacije dolaze sa milionskim budžetima, a naša sredstva su smešna u poređenju sa njima - objašnjava Milošević.

Petak 17.05.2013. 18:48
A da se konačno pomiriš sa činjenicom da ste bili loši... ivođenje prosečno, izgled nikakav... pesma traljava.... važno da si spomenuo da su vaša sredstva "smešna" u odnosu na Dansku... kako se ne seti da kažeš da je i život u srbiji "smešan" u odnosu na život u Danskoj.... smešan do bola... p.s. i ne radi se o 25,000 nego o 250.000 eur ? malo li je za ovakvu glupost ?
Subota 18.05.2013. 10:56
Mnogi još nisu stavili u glave svoje da su sada nova pravila glasanja. Poruke SM Systemima poslate važe, ali još više važe odluke žirija. Ko je u žiriju i gde sede - ne znam, ali znam da više ne pomažu “komšijske“ podrške ili SM iz rasejanja. To znači da svakakve bljuvotine od muzičkih komada sa prostora ex-Yu neće proći zbog 4-5 miliona ex-Jugoslovena izvan Jugoslavije. :-)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online