Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 16.04.2013.
00:47 >> 10:34h
pulsonline.rs A

Bijonse. To se čita: Spektakl!

Nekoliko minuta posle 21 čas, spektakl je počeo! Bijonse je izašla u beloj kratkoj haljini i zaigrala uz pesmu "Run the world", samom pojavom najavivši fenomenalno veče u Beogradu.

Bijonse je izašla u beloj kratkoj haljini i samom pojavom najavilai fenomenalno veče u Beogradu
 

- Ovo je pesma za sve vas. Vi me činite boljom i jačom. Samo za vas - rekla je Bijonse i zapevala "I love you", što je naravno bilo dočekano brojnim ovacijama publike.

Nakon samo dve pesme Bijonse se presvukla pa je potom izašla na binu u crnom trikou, uz kačket sa šljokicama na glavi i Mini Maus ušima, pevajući "If i were a boy".

Do tada je već dva puta sišla u Fan Pit, na veliko oduševljenje onih koji su koncert posmatrali odatle.


Na sceni je tokom koncerta bilo sve više i više plesača, a Bijonse je naterala publiku da tapše u ritmu njenih pesama, što je zaista zvučalo fantastično. Potom, u skladu sa pesmom, Bijonse je izašla na binu u zlatnom kombinezonu u kojem su se nazirale bradavice - naravno, otpevala je "Naughty boy".


Usledio je i pravi spektakl za oči - zajedno sa četiri plesačice celu pesmu je odigrala bez pevanja, što je vredelo videti!


U svom novom presvlačenju Bijonse je nosila crni kratki mantil i crni šešir, a pesma "I care" orila se Arenom.

Prizori poput "vatrene gitare" na sceni su definitivno nešto što naša publika nije imala prilike da vidi. Naime, dok je Bijonse pevala iz kaveza, gitaristi je vatra izlazila iz gitare.

Još jedno presvlačenje obeležilo je još jedan deo koncerta, na binu izlaze dva igrača, a zatim i Bijonse u crnoj haljini sa resama i peva: "Why dont you love me". Ipak, Arena je eksplodirala kada su za Bijonse zakačili pojas koji joj je omogućio da preleti preko publike u parteru sve do druge bine!

Publici se naročito dopalo kada je Bijonse rekla da je presrećna što je u Srbiji i što je njen prvi koncert na ovoj turneju upravo u Beogradu! Narod je iz sveg glasa skandirao njeno ime i zajedno sa Bijonse pevajo pesmu "Love on top".

Ponela kući našu zastavu

Bijonse je na kraju koncerta uzela sprsku zastavu iz prvog reda i ponela je sa sobom za uspomenu.

Uz pesmu "I was here" na video bimu se pojavila mala Blu Ajvi zajedno sa Bijonse, kao i kratak film o njenom životu. Zatim je Bijonse počela da peva "I will always love you", što je publika dočekala sa oduševljenjem i zapevala sa njom!

Uz reči "Bog vas blagoslovio" Bijonse je nestala sa bine i na taj način završila ovaj spektakl!


 

POVEZANE VESTI

Utorak 16.04.2013. 08:42
Verujem da je bilo sinoc super u Areni...normalno svako ko drzi koncert pozdravi uvek zemlju u kojoj je i kaze da se tu oseca fantasticno...za tu priliku se i nauce neke reci zemlje u kojoj se gostuje, pohvali grad a i zastava razvije...ali neka...lepo je da sad u ovo novije doba dolaze sve same zvezde...nekad se samo citalo o tome gde gostuju a nas su zaobilazili...sad smo u ravni sa Becom i Budimpestom...
Utorak 16.04.2013. 20:57
Nadam se da je Karleusa videla sta znaci biti svetska zvezda,i kako se pravi pravi koncert.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online