Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Ponedeljak 01.04.2013.
01:12
Pressonline A

Sergej: Dokažite Srbi da ste veći od Hrvata!

U emisiji "VB Magazin" koja prati dešavanja u srpskom VIP Velikom bratu, Sergej Trifunović je napravio nesvakidašnji gest. On je iskoristio priliku da umesto komentara na ukućane "Velikog brata", zbog čega su ga i zvali iz produkcije, pozove gledaoce da svoje glasove, odnosno novac ne troše na rijaliti šou, već da taj novac iskoriste kako bi pomogli nekome da sačuva svoj život.

Glumac Sergej Trifunović
 

Sergej je pozvao gledaoce da novac doniraju za pomoć pri operaciji jedne devojke:

"Ja ću vrlo kratko, pre nekoliko meseci su se skupljale pare za jednu devojku za njenu operaciju. Pare nisu skupljene i devojka je umrla. Godinu dana pre toga, država je dala milion dolara za otkup Miladina Kovačevića. U ovom trenutku imamo Tijanu Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca. Svi su odbili da to urade, postoji samo jedan doktor u Hjustonu koji to hoće, ali za milion dolara", rekao je Sergej.

Voditeljka, Marijana Mićić je samo ćutke posmatrala Sergeja, koji je nastavio:

"Svi vi koji trošite vaš novac da izbacite ovoga ili onoga, uradite neko dobro delo. Pre nekih mesec dana i Hrvati su skupili milion dolara za operaciju neke svoje devojčice, a pošto kapiram da ste svi veliki Srbi i imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata.“

Pred zbunjenim organizatorima i voditeljima Marijanom Mićić i Mikijem Đuričićem, Sergej je na kraju svog "izlaganja" pročitao ime i prezime devojčice kojoj je pomoć potrebna, a zatim demonstrativno napustio studio rečima:

"Mislim da je ovo mnogo korisnije. Bolje da za ovo date svoj novac nego da gledate kako Stanija muze kravu i ko kome masturbira falus! Ne morate da trošite novac da Sergej Trifunović napusti Velikog brata, jer ja, evo, idem sam“

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 01.04.2013. 01:55
Inace ga uopste ne volim, ali ako zbog ovoga ne bih promenio misljenje, ne vidim zbog cega bih.
Ponedeljak 01.04.2013. 07:24
Eto, Sergeja kao nove mere kratke Srpske pameti! Jedan TV nastup sa humanom parolom treba sad da zabašuri sva njegova nedela?! Kad je snimao bolesni tzv."Srpski film" gde u ulozi režisera u ime "visokih" umetničkih dostignuća, organizuje trćenje maloletnica i penetriranje bebe, nije razmišljao da tako vređa roditelje Tijane Ognjanović i druge bolesne dece?! I taj potez s pozivanjem na društvenu odgovornost nije njegov ingeniozni potez, nego poslednjih mesec dana internetom kruže slični, ako ne i istovetni apeli i za Tijanu i za drugu decu, jedino što se on prvi setio da upotrebi taj način ovako javno na TV, što ga ne čini pionirom već mediokritetom.
Ponedeljak 01.04.2013. 06:33
Овај србомрзац опет као скупља поене.Иди бре Готовини и не појављуј се у Српским медијима
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online