Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 22.03.2013.
19:12
RTS A

Briga Pink za normalnu Srbiju

U rijaliti programu "Farma" Televizije Pink pevač Era Ojdanić izjavio je da je bio u vezi sa maloletnicom, što je izazvalo oštre reakcije u domaćoj javnosti, a posle objavljivanja tih informacija u medijima vlasnik Pinka Željko Mitrović zapretio je da će se osvetiti Javnom medijskom servisu tako što će se baviti poslovanjem RTS-a jer je, kako navodi, "hitro poslao ekipu u RRA" zbog Farme.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović zapretio da će se baviti poslovanjem RTS-a jer je "hitro poslao ekipu u RRA" zbog Farme
 

Vlasnik Televizije Pink je najpre ljutito poslao poruku generalnom direktoru RTS-a Aleksandru Tijaniću.

Evo SMS prepiske:

Mitrović: Pošto ste hitro poslali ekipu u RRA zbog Farme da ne okasni Era Ojdanić za Drugi Dnevnik, sad ćemo i mi, ne tako hitro, ali svakako temeljno i dugoročno, da se na našoj maloj televiziji bavimo revizorskim izveštajem o poslovanju RTS-a, naravno iz razloga društvene odgovornosti! P.S. I tako nam treba dodatnog sadržaja za podizanje kredibiliteta našeg njuza!

Tijanić: Kao i uvek. Tačno uradi šta je u interesu normalnog društva.

Mitrović: Baš tako.

Nakon SMS poruka usledilo je i javno "upozorenje" u centralnoj informativnoj emisiji Pinka, odnosno najava da će se "ružičasta" TV pozabaviti poslovanjem RTS-a.

Da podsetimo, Republička radiodifuzna agencija je juče zatražila izjašnjenje Televiziji Pink u vezi sa izjavom Ere Ojdanića od 20. marta, a transkript i sporni video-materijal prosleđeni su nadležnom tužilaštvu.

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost poslova Meho Omerović rekao je da "posebno zabrinjava to što, iako je emisija išla sa odloženim prenosom, niko u toj televiziji nije našao za shodno da spreči ovu sramotu".

Reagovalo je i Nezavisno udruženje novinara Srbije koje je pozvalo RRA i druge nadležne organe da reaguju povodom izjave Ojdanića.

"NUNS zahteva od RRA jasan odgovor da li komercijalni emiteri podležu bilo kakvim obavezama u pogledu programskih sadržaja ili je dozvoljeno i najgrublje kršenje osnovnih etičkih i profesionalnih normi", navodi se u saopštenju NUNS-a.

POVEZANE VESTI

Petak 22.03.2013. 19:24
Tja,briga tebe za i za pink i za Srbiju,bitno je da ti okreces dobru kintu,"rokeru"!
Petak 22.03.2013. 20:09
Srbiji ce krenuti bolje onog dana kad buldozeri poravnaju ovu fabriku sunda i primitvizma.Farma je pocela,stize i veliki brat,gospodo primitivci izvolite.
Petak 22.03.2013. 20:13
Ja neznam zasto se nas narod pravi lud?pa te price kako ovi sto imaju para drmaju maloletnice po Srbiji to je normalno u srbiji to je nas sistem vrednosti.Nazalost, pa Era je samo jedan pored hiljade njih u Srbiji koji za jedan parfem ili provod zlostavljaju decu po Srbiji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online