Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.03.2013.
14:22
S. Đurić - Vesti A

Kad se političar krčka u loncu

Poznate ličnosti na sceni uvek deluju sigurno i samouvereno, njihove karijere su uspešne i čini nam se kao da ih sreća stalno prati. Međutim, i one su obični ljudi, kojima se dešavaju gafovi zbog kojih crvene, ali i nasmeju javnost. Biti stalno pred kamerama i savršen gotovo da je nemoguće.

Trač partija: Nikola Sarkozi i Barak Obama
 

Voditeljka australijanskog Top modela Sara Mardok od sramote je propala u zemlju kad je na proglašenju pobednice pročitala pogrešno ime. Kelsi Martinović je već držala svoj pobednički govor kad joj je Mardokova nervozno prišla i prekinula je i najavila pravu pobednicu, 18-godišnju Amandu Ver.
- Eto šta se dešava kada emisija ide uživo - rekla je voditeljka.

Ogovaranje uživo

Snimak koji je brzinom svetlosti dospeo na internet je onaj na kom jedna od najseksepilnijih žena na svetu, pevačica Šeril Kol, u rijalitiju "X faktor" ispušta vetar. Iako joj je bilo neprijatno, Šeril je podnela sve s osmehom na licu. Britanska zvezda Susan Bojl doživela je veliku sramotu kada se usred pesme u jednoj američkoj emisiji uživo zagrcnula. Britanska glumica Kira Najtil priznaje da je bila najgora deveruša koja se može zamisliti i da je u toj ulozi verovatno više niko neće videti.

Vanzemaljci

Dmitri Medvedev

U žestokoj konkurenciji za najveći gaf prošle godine pobedio je ruski državnik Dmitrij Medvedev, koji je svetu slučajno otkrio da su vanzemaljci među nama.

 

On se u trci za biser godine takmičio sa predsednikom SAD Barakom Obamom, gradonačelnikom Londona Borisom Džonsonom i premijerkom Australije Džulijom Gilard. Ruski premijer je u decembru tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji mislio da su kamere isključene pa je izneo podatke o poseti bića sa druge planete.


- S koferom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder. On sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Takođe dobijate izveštaj o tajnoj službi koja kontroliše vanzemaljce u našoj zemlji - otkrio je Medvedev.

Naime, lepa glumica na venčanju svog brata Kejleba pokazala se kao prava hodajuća katastrofa. Njena ljubičasta haljina je za kratko vreme svašta doživela. Prvo je na nju prosula nekoliko pića, potom se na njoj našao i leteći zalogaj, da bi je na kraju pocepala prilikom odlaska u toalet.

Kazna za uvrede

Serena Vilijams

Dok je gubila finale US opena od Samante Stosur, Serena Vilijams žestoko je izvređala Grkinju Evu Asteraki, glavnog sudiju meča.

 

Pošto je Asteraki dodelila poen Sereninoj protivnici, ona je poludela: "Jesi li ti ona ista što me je zavrnula i prošlog puta? Ti si niko i ništa. Ti si zla. Nemoj ni da me gledaš. Ako te vidim u hodniku, nemoj ni da prođeš pored mene jer si izgubila kontrolu.

 

" Ko bi uradio ovako nešto? Znaš, ja se nikad ne žalim, ali ovo - Ti si luzer!" Posle ovog ispada, Serena je kažnjena sa 2.000 dolara.

- Ja sam najgora deveruša na svetu. Sada sam sigurna da me niko više neće zvati da budem deveruša - rekla je glumica. Glumica En Hatavej se pojavila u dugačkoj haljini na crvenom tepihu. Nakon ove nezgode, dva puta će razmisliti pre nego što se ponovo na istu odevnu kombinaciju. Naime, dok je ponosno pozirala fotografima, nespretni gospodin je stao na njenu haljinu, koja je lagano počela da pada i otkrila grudi.
 

Pehar pod autobusom

Pehar pod autobus

Real Madrid je osvojio pre dve godine Kup kralja prvi put posle 1993. godine, pošto je Kristijano Ronaldo postigao jedini gol u finalu protiv Barselone.

 

Međutim, taj gol neće biti jedina stvar po kojem će kraljevi pamtiti kraj sezone 2010/11. U toku proslave i vožnje po ulicama prestonice Serhio Ramos je ispustio trofej, koji je završio pod točkovima autobusa.

Političari su stalno na meti kamera i foto-aparata. Mnogi od njih su uspeli da se osramote u javnosti ili čak izgube mandat upravo zbog svoje nepažnje. Barak Obama i Nikola Sarkozi su pre konferencije za novinare ne znajući da je mikrofon uključen malo ogovarali premijera Izraela Benjamina Natanijahua.


- On je lažov i ne mogu da ga podnesem - huktao je Sarkozi.
- Smučilo ti se... A ja sa njim moram da se suočavam svakodnevno - odobravao je Obama.

Afrički ručak: Gradonačelnik Toronta Mel Lastman
 

A gaf gradonačelnika Toronta Mela Lastmana, koji se osramotio 2008. godine uoči Olimpijskih igara, ugrozio je i reputaciju glavnog grada Kanade. Naime, pre nego što je otišao u Keniju, kako bi se sreo sa članovima afričkog olimpijskog komiteta, Lastman je rekao:


- Već vidim sebe u loncu kuvane vode s domorocima koji igraju oko mene.
Šeprtlja je bio i Dik Čejn, potpredsednik SAD u vreme Džordža V. Buša. On je tokom lova na prepelice, svog saradnika pogodio puščanim metkom u lice!


Gradonačelnik Londona Boris Džonson se tokom promocije Olimpijade u avgustu pretprošle godine spuštao niz žicu, zaglavio i ostao da visi, što je izazvalo salve smeha. Tek nekoliko minuta kasnije, nakon njegovih povika: "Donesite neke merdevine. Visoke", uspeo je da siđe.

Štikle i šmirgla

Hod na štiklama: Naomi Kembel

Nije retkost ni da se i mankenke na pisti pošteno osramote. Pad na pisti za neke modele je katastrofa, a za neke reklama. Kada su oči uprte u njih, teško je ostati mrtav hladan. Među prvima koja je pala na pisti je Naomi Kembel. Crna panterka razbila se na pisti u Parizu 1993. godine dok je nosila modele Vivijen Vestvud. Sama je sebi aplaudirala dok je bila na podu.

Nina Porter odsklizala je s piste i pokosila prvi red publike na Barberijevoj reviji, a Ana Klaudija Mihels pala je na reviji kupaćih kostima u Rio de Žaneiru. Nije mogla sama da ustane, pa joj je pomogla koleginica. Nekima se desilo da zbog pada na pisti ostanu i bez posla.


Dizajnerima je važno jedino da njihove kreacije budu savršeno prikazane i da izgledaju fantastično. Sve to pada u vodu kad devojka padne na pisti. Mnoge rade svašta samo da ne izgube ravnotežu. Nose cipele koje su im tesne kako im slučajno ne bi spale na pisti, a znam jednu koja je u svojoj guči torbici nosila šmirgl-papir i njime brusila đonove kako ne bi proklizavali, kažu modni poznavaoci.


U sklopu humanitarne zabave koju je u Kanu organizovala Naomi Kembel, američka manekenka Lindzi Vikson je čak nekoliko puta pala tokom revije. Noge su joj se saplitale o dugačku haljinu od svile u boji zlata. Srpska manekenka Tamara Paunović je dvaput pala na istoj reviji. Prvi put kada joj je štikla upala u ulubljenje na pisti, a već u sledećem izlasku na pistu ponovo se spotakla na istom mestu, ali je ipak uspela da održi ravnotežu. Ipak, Tamara je odlučila da na kraju ne rizikuje i poslednji put na reviji "Dive šapuću o slobodi" prošetala je bosa sa sandalama u rukama, čime je izazvala gromoglasan aplauz.

Mikrofon po zubima

Vanja Grbić

Bivši odbojkaš Vanja Grbić otkrio je šta mu se desilo pred utakmicu.
- Na zagrevanju sam krenuo do toaleta da obavim malu nuždu. Međutim, greškom sam ušao u svlačionicu gde se inače ne presvlačimo i upao među gomilu košarkašica. Okrenuo sam se i izašao, a one su počele da vrište pošto sam zatvorio vrata - rekao je Vanja.


I voditelj Dejan Pantelić se osramotio jednom prilikom.
- Davno je to bilo, pre nešto više od deset godina, u vreme kada sam bio popularan među klincima. Sećam se da smo u Centru Sava radili neku priredbu za decu, izašao sam na scenu ispraćen velikim aplauzom i krenuo da skinem mikrofon sa stalka, međutim, nešto se zaglavilo i u jednom trenutku mikrofon me je udario po zubima, a na razglasu se čulo glasno "tup". Naravno, svi su se smejali, a ja sam nastavio da se šalim kako bih izvadio stvar - kaže Dejan Pantelić.
 

Daleko od problema

Dragan Nikolić i Milena Dravić

Meril Strip, slavna holivudska glumica, dobila je čak i orden oficira reda umetnosti i književnosti, kojim Francuska od 1957. godine odlikuje najznačajnije svetske i domaće umetnike i pisce.

 

Orden joj je uručio francuski ambasador u SAD, koji je na kratkoj ceremoniji u Njujorku istakao da je Meril Strip jedna od najboljih glumica na svetu. Uprkos svemu, Meril Strip ekonomiše svojim vremenom, pa tako šest meseci snima, a ostalih šest meseci provodi s porodicom. Ona to objašnjava činjenicom da želi da živi u realnom svetu.

 

Meril Strip živi sa suprugom Donom, a dani im protiču u miru, daleko od Holivuda i skandala.


Iako je glumila i družila se sa mnogim holivudskim zvezdama, Milena Dravić živi daleko od bilo kakvih javnih nastupa. Njen brak sa Draganom Nikolićem traje četiri decenije.


- Ne živim kao zvezda, iako sam doživela slavu i veliku popularnost. Inače, gotovo svi mi umetnici živimo veoma skromno, za razliku od sportista, operskih pevača, estradnih zvezda, biznismena i političara.

Najveći gaf Tijane Dapčević desio se u Skoplju pre dosta vremena.
- Tatin prijatelj, koji se kandidovao za gradonačelnika Skoplja, imao je konvenciju na kojoj su pored mene nastupali neki od najpoznatijih makedonskih pevača i pozvao me je da i ja otpevam nekoliko pesama. Za tu priliku sam prvi put obukla suknju, koja je bila malo iznad kolena. Pozdravljala sam publiku koračajući unazad i nisam primetila da se iza mene nalazi rekorder video-bima. Saplela sam se i tako sam pala da su mi sve četiri poletele u vis. Posle toga nisam više nijednom obukla suknju za neki nastup.
Igor Lazić Nigor seća se jednog blama iz vremena kada su Nebojša i on bili u grupi Montenigersi i njih dvojica su gostovali na RTS-u.


- Prvo je trebalo da se izvuku nekakve nagrade, a da onda nas dvojica otpevamo pesmu. Emisija je išla uživo i znam da smo pevali pesmu "Duka dizel" na plejbek, i čim je krenula, CD je počeo da preskače, a onda stao. Nas dvojica smo se samo pogledali i nastavili da otvaramo usta, da bi izgledalo kao da je gledaocima nestao ton. Svi kamermani u studiju su pali od smeha. Čim se to završilo, zgrabio sam Nebojšu za ruku i požurio da izađem iz studija i krenuo kroz vrata koja su predstavljala scenografiju, a iznad njih su bila zakačena neka krila. Udario sam u ta vrata, polomio scenografiju i krila su pala na mene - priča Nigor.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online