Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 03.03.2013.
23:04
Smedia A

"Moje tri" idu na Evrosong!

Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović, koje su izvele pesmu “Ljubav je svuda”, pobednice su festivala “Besong”. One su dobile najviše glasova publike i tako su izborile mogućnost da predstavljaju Srbiju na pesmi “Evrovizije” koji će se održati od 14. do 18. maja u švedskom gradu Malmeu.

Sara, Nevena i Mirna će predstavljati Srbiju u Švedskoj na Evroviziji
 

Na drugom mestu našao se Dušan Svilar sa pesmom “Spas”, treća je bila Saška Janković sa numerom ”Duga u tvojim očima”. Četvrto mesto osvojila je Marija Mihajlović sa kompozicijom ”Halo”, a peta je bila grupa ”Sky’s” sa pesmom ”Magija”.

- Presrećne što smo pobedile i što je muzika na kraju trijumfovala – rekla je Nevena Božović.

Mirna Radulović je takođe bila oduševljena ishodom “Beosonga”

- Priželjkivale smo pobedu. Smatram da smo osim glasova publike “Prvog glasa”, dobili glasove i od ljudi koji nisu gledali ovo takmičenje. Nadamo se da ćemo dovesti “Evrosong” u Srbiju – rekla je mlada Subotičanka, koja je izjavila da je njen favorit bio drugoplasirani Dušan Svilar.

Treća članica grupe Sara Jovanović rekla je da je zadovoljna i da će poraditi na koreografiji.

Dušan Svilar bio je razočaran plasmanom.

- Razočaran sam. S druge strane, drago mi je što je publika prihvatila moju pesmu koja mešavina popa i etna – rekao mladi pevač, koji se okreće radu na novom muzičkom projektu, koji nije želeo da otkrivao.

Marija Mihajlović bila je ogorčena, kao i devojke iz grupe ”Sky’s”.

Inače, u RTS-ovom studiju na Košutnjaku prisustvovale su brojne zvanice, kao što su pevačica Marija Šerifović, njen kolega Oliver Mandić, direktor “Grand produkcije” Saša Popović i njegova “desna ruka” Žika Jakšić, zatim poznati tekstopisci Marina Tucaković i Saša Milošević Mare, kao mnogi drugi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.03.2013. 23:58
Па нас ни једно срање неможе заобићи!!! Боже сачувај!!!
Nedelja 03.03.2013. 23:35
sto rece MALIS ,zaustavite to! sramota,bruka nevidjena.
Ponedeljak 04.03.2013. 01:40
Ovakva pesma, njeno izvođenje i kompletan scenski nastup imaju smisla samo u slučaju, ako bi u pitanju bile neke tri prostitutke po zanimanju, a koje se prezentuju svojim potencijanim mušterijama u nekom prostoru, dakle zatvorenog tipa, za probranu klijentelu, u kojem se obavlja prodaja robe ovakve vrste. Što se tiče predstavljanja "države", na ovakav način, koju ruku na srce, i nemamo, ovakva prezentacija može pokazati zainteresovanim uvoznicima iz inostranstva, da tkz. Srbija ima u obilnim količinama visokoobrazovanog, poluobrazovanog i neobrazovanog belog mesa za izvoz. U narednom periodu možemo očekivati značajan porast investicija, kao i rast BDP samo na osnovu izvoza belog mesa.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online