Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 03.03.2013.
11:47
Kurir A

Maja Nikolić: Nameštaljka na Beosongu

Polufinale Beosonga završeno je izborom petoro finalista, ali odluka se mnogima nije svidela, pa se sumnja u nameštaljku. Među prvima o tome, po običaju, oglasila Maja Nikolić koja nije prošla u finale.

Maja Nikolić izletela iz studija posle proglašenja finalista

Najnezadovoljnija odlukom publike bila je Maja Nikolić. Pevačica je ljuta kao ris pobegla u šminkernicu, ne želeći da razgovara s novinarima. Pošto je popila čašu vode i smirila se, smogla je snage da im se obrati.

"Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u 'Farmi' 90 dana s najviše glasova, Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Ove tri devojke iz 'Prvog glasa' su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Danas će verovatno izaći s lažnim listinzima. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo", rekla je Maja Nikolić.

I Maja Odžaklijevska je brzo napustila studio. Ni ostali nisu bili previše raspoloženi za ćaskanje.

Dosadno, nezanimljivo i jednolično bile su tri reči koje su se najčešće mogle pročitati na društvenim mrežama posle polufinala Beosonga, održanog u studiju RTS na Košutnjaku. Komentari su da su nastupi bili bez energije, a da su pesme uglavnom zvučal e kao da su pisane za sahrane.


"Gledam RTS, nisam znao da je dan žalosti", napisao je voditelj Voja Nedeljković na svom Tviter profilu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.03.2013. 12:00
Najbolje je da uopste ne ucestvujemo jer cemo ili biti poslednji ili skoro na dnu posto pesme nemaju kvalitet...provereni majstori za pisanje teksta i muzike su se povukli a ovo sto smo culi je totalno amaterski...Nisam za to da se ne da sansa mladim novim pevacima i autorima ali to bi trebalo da ostane interno kod nas...u svet treba sa necim originalnim i kvalitetnim pa je casnije povuci se...
Nedelja 03.03.2013. 12:34
Како овај народ никако да схвати сав геније космичке звезде Маје Николић? Маја Николић пева добро као и десетине наших певача, а по ароганцији и лупетању јединог озбиљног такмаца има у ЈК.Оџаклијевска је одлична певачица која и на врхунцу своје каријере није имала хит и била је далеко од врха популарности. Што се тиче Неше и Маје Оџаклијевске, овде се није додељивала награда за животно дело. Долазе нови људи, млађи, енергичнији, лепши...
Nedelja 03.03.2013. 15:01
Naja Mikolic je nekultivisana egocentristkinja! Kad neko ovako nesto izjavi - morao bi biti kaznjen ako to izjavljuje neosnovano, a ako je tacno sto izjavljuje - onda treba biti kaznjen onaj koji manipulise. Sve ona lepo objasnjava o putevima do uspeha. samo je pitanje sta je iz njenog iskustva a sta je cula od nezadovoljnih osoba kakva je ona.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online