Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 25.02.2013.
14:48
B92 A

Pakao i mučenje iza crvenog tepiha

Crveni tepih na Oskarima mnogi sa pravom nazivaju najmoćnijom pistom na svetu. On je dom brojnim ekstravagantnim haljinama i skupocenom nakitu. Međutim, koliko je odricanja i žrtvovanja potrebno da bi se u tom trenutku izgledalo savršeno?

Džordž Kluni na crvenom tepihu
 

Ono što je za mnoge nominovane stvarnost, van bajkovitog sveta crvenog tepiha, jesu nedelje gladovanja, odricanja i liposukcije u poslednjem trenutku.

Holivudski insajderi pričaju o "ratnim planovima“ slavnih koji uključuju posete salonima lepote na različitim lokacijama širom Los Anđelesa kako bi izbegli paparace između svojih pedikira i zatezanja lica.

Pročitajte sve o dodeli Oskara ovde

Pilule protiv panike, poput ksanaksa, vrlo često se mogu naći na dohvat ruke mnogih nominovanih glumaca.

"Ceo grad prestaje sa normalnim funkcionisanjem jer Oskari bukvalno preuzimaju sve. Atmosfera je iznenađujuće ozbiljna. Mnoge poznate ličnosti već su obavile svoje posete solarijumima kako bi imale dovoljno vremena da se boja slegne. Ali i dalje viđam stiliste kako jurcaju po gradu u njihovim Rejndž Roverima u potrazi za tom savršenom haljinom za crveni tepih. Glumice koje odlaze na ručak zapravo samo premeštaju listove salate sa jednog kraja tanjira na drugi“, otkriva kolumnistkinja Din Pajper.

Fotografije visoke rezolucije i socijalni mediji sada omogućavaju praćenje života poznatih bukvalno iz minuta u minut, a i najmanje nesavršenstvo biće u roku od nekoliko sekundi pred očima svih. Zbog svega toga, čini se da su danas ulozi znatno veći nego ikada ranije.

"Znate da su Oskari zato što su svi najednom započeli dijete sa biberom i sokom od limuna i zakazuju sastanke kod svojih dermatologa, pedikira, ličnih trenera, stilista, nutricionista, frizera i timova velikih modnih kuća kao što su Valentino i Dior“, tvrdi jedan poznat stilista iz Holivuda za Guardian.

Pročitajte još: Top 10 tretmana na koje zvezde idu pre Oskara

"To je trenutno stanje u Holivudu. Većina ovih jadnih glumica su na dijeti od trenutka kada su čule da su nominovane. Sve one žele da izgledaju savršeno tih par sati. Pritom, moraju da se potrude i da izgledaju potpuno zdravo. Koža mora da se sjaji, noge i telo moraju da budu tonirani“, kaže stilistkinja Čeril Konte kor aje radila sa velikim brojem slavnih osoba.

Poznata glumica Džilijen Mur je izjavila da je od trenutka kada je saznala da je nominovana za Oskara morala da brzo počne da trenira.

Oskarima će se pridružiti prava mala vojska plastičnih hiruga, ličnih trenera i kozmetičara.

Najpopularniji hirurški zahvat kom se podvrgavaju mnoge zvezde jeste liposukcija u poslednjem trenutku. Meta je uglavnom salo odmah ispod lopatice koje može „ispasti“ preko haljine.

Ubrizgavanje botoksa ispod pazuha je takođe popularan potez kako bi se sprečilo znojenje tokom cele noći.

Sve ovo radi se više zbog novca nego samog priznanja. Ukoliko glumac izgleda dobro na crvenom tepihu, to mu može obezbediti brojne unosne ugovore i reklamne kampanje - a šta je gluma nego samo još jedan način da se zaradi novac?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 25.02.2013. 15:36
Toliko briga oko gluposti, da bi se prodale precenjene kreacije, kozmetika, usluge .... , a svet neka gladuje
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online