Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 20.02.2013.
15:34
24sata.rs A

Tamara Eklston se udaje za dilera droge

Za novog verenika naslednice carstva "Formule 1", Tamare Eklston, otkriveno je da je diler kokaina. Danas mu je zabranjeno da radi kao broker u Londonskom Sitiju. Džej Ratlend (31) je bogatu naslednicu zaprosio tokom romantičnog odmora u Dubaiju.

Ćerka Barnija Eklstona Tamara Eklston
 

Ratlend je bio uhvaćen na delu kako pokušava da proda kokain novinaru dnevnih novina "Sandej" u aprilu 2012., u jednom pabu u Eseksu.


Primećeno je takođe da je ovaj broker imao niz kratkih susreta sa zvezdom "Istendersa" Džesi Volas, koja je odlazila do "Rojal Ouka" u Lutonu samo da bi se videla sa Ratlendom u parkiranim kolima.

Džesi - koja se upravo priključila ekipi BBC-jeve serije - je, u to vreme, negirala da je ikada kupovala drogu od Ratlenda.

- On je moj bivši dečko, poznajem njegovu porodicu, njega poznajem godinama. Ne znam čime se bavi. Nikada nisam kupovala drogu od njega - rekla je Volasova za "Sandej miror".

"Sandej" je analizirao paket koji je tada 21-ogodišnji Ratlend prodao njihovom novinaru, i u laboratoriji je potvrđeno da je u pitanju kokain.

Kada je upitan za komentar broker-diler je rekao samo: "Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem bilo šta".

Tamara je, po izjavi dobro obaveštenog izvora, svesna svega.

- Ona samo želi da bude zaljubljena - baš kao bilo ko drugi. Želi da bude srećna i veruje da ljudima treba pružiti drugu šansu.

Ratlend je otpušten sa posla u "Dojče" banci jutro nakon što je prilog o dilovanju kokaina pušten u javnost.

Ratlend je takođe najuren i iz londonskog Sitija, gde mu je na godinu dana zabranjeno da radi, zbog toga što je poslovao bez "poštenja i integriteta".

"Fajnenšl servis autoriti" (FSA) je otkrio da je ovaj broker koristio insajderske informacije da pospeši prodaju, odbacujući upozorenja investitora.

FSA je isprobao Ratlendove prodajne metode tokom 2007. godine, dok je radio za "Pacifik kontinental sekjuriti", firmu koja je danas u bankrotu.

Tada je presuđeno da on " nije ispravna osoba, a njegovo ponašanje odaje nedostatak poštenja i integriteta".

Određena mu je kazna od 160 hiljada funti, koja je kasnije smanjena na 30 hiljada, zbog Ratlendove bolesti, koja mu je navodno onemogućavala da se bavi poslom. Nikada nije rečenoi o kakvoj se bolesti radi.

Iznenadna veridba Ratlenda i Eklstonove dolazi sedam meseci posle Tamarinog raskida sa biznismenom Omarom Kijamijem (41), do kog je došlo nakon što je Omar uhvaćen na seksi snimku.

U razogovoru o tom prekidu Tamara je za "Mejl onlajn" rekla:

"Osećam se veoma dobro sada, ali bilo mi je zaista užasno, i zaista, zaista teško. Ponekad i ne shvataš koliko si jak dok ne dođeš u takvu situaciju.

Ma koliko otrcana ta fraza bila, mislim da se sve događa sa razlogom. Moj tata mi je nedavno rekao: "Tamara, imala si sreće. Nisi bila udata, nisi imala decu. Postoji veći, bolji plan za tebe". Tako sada gledam na stvari."

POVEZANE VESTI

Sreda 20.02.2013. 15:48
Koliko teksta napisaše o nebitnim ljudima
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online