Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.02.2013.
00:12
Mondo A

Objavljena prva imena za predstojeći Egzit

Na sajtu najpopularnijeg festivala u Evropi "osvanula" su imena nekih od izvođača koji će nastupiti ove godine.

"DJ Frech" predstaviće se publici na Egzitu sledeće godine
 

"DJ Fresh" je jedna od najvećih "drum and bas" i dubstep zvezda današnjice. Prvi put će se predstaviti publici Exit festivala i to u najboljem izdanju - live nastupom! Njegova dinamičnost i energija će biti upotpunjena sa čitavim live bendom, koji njegove velike hitove čini još melodičnijim i kompletnijim.

Kao DJ čiji su hitovi “Hot Right Now“, “Louder“ i “Gold Dust“ jako brzo osvojili publiku celog sveta i čiji pregledi na kanalu "Jutjub" prelaze broj od 50 miliona, nazivi ovih pesama će oslikati i scenu na tvrđavi tokom vrelog jula, kada se oko njegovog nastupa digne prašina i kada će publici dati razlog da budu još glasniji.

"Friction & Linguistics" pleni drum and bass scenom još od 1998. godine kada je izdao prvi singl “Kinnetix“, koji je vrlo brzo privukao pažnju velikih izdavačkih kuća. Iz godine u godinu je nizao uspehe na muzičkoj sceni, a njegova popularnost je naglo počela da raste u prethodnih pet godina.

Pored brojnih priznanja, prošle godine je dobio jednu od najprestižnijih nagrada, “Hottest Record in the World“ za njegov veliki hit "Led Astray". Na Exit festivalu će nastupiti sa MC-jem Linguistics, koji će podići atmosferu glavne bine na još viši nivo.

Tomi Daš, poznatiji kao "SKiSM" je na velika vrata ušao na bass scenu 2009. godine. Radeći na setovima koji su naišli na sjajne kritike i podršku već renomiranih izvođača kao što su Pendulum, Chase & Status, Scratch Perverts, Rusko, Nero i Plastician, postao je jedan od najtraženijih dubstep DJ-eva širom sveta.


Fantastični duo "The Prototypes" - predstaviće publici Exit festivala melodičan i dinamičan zvuk drum and bass muzike. Proglašeni su liderima takozvanog “Nu-Skool“ zvuka, što ćemo imati prilike da potvrdimo uživajući uz njihove hitove kao što su Cascade, Work it VIP, Need the love i mnoge druge...

"Inspector Dubplate" - Ovaj svojevrsni “inspektor“ je 2009. godine osnovao svoj Jutjub kanal koji je vremenom postajao sve posećeniji, što je rezultiralo broju od više od 70 000 korisnika. Inspector Dubplate je dao novi karakter bass muzici i dao svoj jedinstven pečat ovoj vrsti muzike.

Exit festival vam predstavlja "Brookes Brothers", predstavnike "liquid drum and bas" zvuka, sjajnih vokalnih pesama sa pravom drum and bass energijom. Njihovu ljubav prema ovoj vrsti muzike su opisno preneli i na nazive nekih od svojih hitova kao što su "Loveline", "Beautiful", "In your eyes"...

Inovacijama koje u ovaj pravac uvodi i veoma specifičnim vokalom za koji je zaslužan Strategy, "Dub Phizix" će publici Exit festivala pružiti nezaboravan nastup i dati im povod da ne prestanu da igraju do jutra. Ovaj DJ je poznat po pravljenju muzike različitih stilova , te je radio muziku za MTV, BBC, Nokiu i 4Music.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online