Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.01.2013.
19:19
24sata.rs A

Seve: Strahujem od beogradske publike

Umesto spektaklom, kako se pre tri i po godine predstavila beogradskoj publici, Severina Vučković će se 30. marta na "mesto zločina" vratiti mešavinom muzike i glume i prema sopstvenom priznanju strahuje od reakcije ovdašnje publike.

Severina Vučković održala je fantastičan koncert pred prepunom Kombank arenom
 

Koncert će biti podeljen u četiri različite celine shodno evaluaciji Severininih nota i stihova koje se čak u nekoliko navrata odvažila i sama da napiše.

Neka nova Seve

Počinjem sa probama 4.2. a pre Beograda, nastupiću u Rijeci. Još ću vežbati da bih bila u top formi pred velike koncerte. Neću postati plavuša iako sam posvetlila kosu- rekla je Severina i istakla da za njen stajling neće biti zadužen Zvonko Marković. „Zvonko se iskazao pre tri i po godine i sada se takođe jedan izuzetan čovek iz Hrvatske uhvatio tog posla i kreiranja haljina za mene", ističe Seve.

- Na prvom koncertu u Areni na kom sam imala veliku tremu shvatila sam koliko me u Beogradu ljudi vole i da itekako znaju moje pesme, čak i sa prvog albuma "Dalmatinka" iz '93. Međutim, danas imam strah kako će sve ispasti budući da sam prvi put prepustila ceo posao drugima - rekla je pevačica koja je u Kombank Areni pred predstavnicima beogradskih redakcija zvanično najavila svoj veliki koncert istakavši da neće imati drugih gostiju osim grupe "FAM" koju pored Ane Bebić čine Miloš Roganović i Filip Miletić, inače autori većine pesama na Severininom novom albumu "Dobrodošao u klub".

- U Areni 30.3. neću imati gostiju, pošto su njih troje domaći. Srećna sam što sam našla tako talentovane saradnike Miloša i Filipa, koji funkcionišu kao bračni par i koji komponuju odlične pesme. Ne moram da pišem i komponujem za sebe kao što sam u prošloj deceniji radila, jer znam da oni to rade bolje - rekla je Severina kojoj su osmeh sa lica jedino na trenutak skinula pitanja o privatnom životu i odnosu sa Milanom Popovićem, sa kojim je uprkos tome što su dobili sina raskinula veridbu prošlog leta. Nije želela da odgovori ni na pitanje da li će njen sin Aleksandar boraviti sa ocem dok ona bude nastupala pretposlednjeg dana marta.

- Svi se mi volimo, a Aleksandar je toliko dobar da svi vole da ga čuvaju. Još nisam odlučila da li ćemo njegov prvi rođendan slaviti u Zagrebu, Splitu ili Beogradu, ali ozbiljno ću se pozabaviti da sve bude lepo organizovano jer mi je on na prvom mestu - istakla je seksepilna Hrvatica.

Poslušajte kako je Severina pevača u Beogradu 2009. godine:

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online