Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 20.01.2013.
02:51
Kurir A

"Najzad ću biti Srpkinja"

"Igraću Srpkinju u novom filmu Emira Kusturice. Snimanje, koliko znam, počinje u maju, najverovatnije ovde kod vas", rekla je Monika Beluči za Kurir.

Glumiće Srpkinju u novom filmu Emira Kusturice: Monika Beluči
 

Italijanska glumica je naglasila da se raduje što najzad snima film sa srpskim proslavljenim rediteljem Emirom Kusturicom.

Diva u utorak sa predsednikom Nikolićem

Italijanska glumica, kako je rekla za Kurir, planira da dođe i u Beograd gde će se sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

"U planu je da se u utorak u Beogradu vidim sa vašim predsednikom Nikolićem", rekla je Monika Beluči.

U restoranu "Viskonti" na Mećavniku večerala je sa Majom i Emirom i videla se sa njihovom ćerkom Dunjom. Na meniju večere bili su domaći, uglavnom mlečni specijaliteti i - čaša vina.

"Probala sam ovu vašu rakiju, ali, ja više volim čašu vina", kaže italijanska lepotica. Monika na Drvengradu ostaje do utorka ujutru, a kući će se vratiti preko Beograda.

Prethodno, svetska zvezda stigla je u Mokru Goru preko Banjaluke i Višegrada gde je obišla Kustin Andrićgrad.

"Kusta mi je u helikopteru ispričao o podizanju ovog grada. Oduševljena sam kako je sve ovo podignuto za veoma kratko vreme", rekla je Italijanka u Višegradu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.01.2013. 09:45
hahha samo da mi je videti Nikolica na tom susretu...
Nedelja 20.01.2013. 10:55
Prelepa zena sta reci...drago mi je da je Kusta doveo i predstavio joj Srbiju u najlepsem svetlu...kao i ostalima...nekada su a to su mi roditelji pricali isto tako poznati dolazili u Srbiju a sad nastupa opet takvo vreme sto me raduje...
Nedelja 20.01.2013. 12:32
Захваљујући ангажману изузетних појединаца, њиховом личном труду и харизми, Срби и Србија још увек живе, упркос штеточинском деловању дедињске југословенско - комунистичке псеудоелите. Нажалост, то је континуитет код Срба - трула декадентна псеудоелита која држи полуге државе у својим неспособним рукама и изузетни појединци као чувари ватре. Изузетне успехе у Балканским ратовима и Првом светском рату, сво подвижништво Војвода на челу са Мишићем и српске војске су успели да униште краљ Аца са својим протувама који су водили Краљевину СХС - они исти што су Мишића три пута терали у пензију, оглушили се о његове савете у вези ''заједнице'' са Хрватима, оставили Војводу Путника као пса...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online