Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 18.01.2013.
09:28
Kurir A

Dodik šalje avion po Moniku Beluči

Monika Beluči stiže u Kusturičin Drvengrad 19. januara, ali pre nego što helikopterom proslavljenog reditelja doleti na Mokru goru, ona će iz Francuske sleteti prvo u Banjaluku, saznaje Kurir.

Stiže u Kustendorf: Monika Beluči

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, šalje po nju vladin avion "cesna 525" jer želi da slavna glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu. Ona će u subotu pre podne sleteti na aerodrom Mahovljani, gde će je sačekati i Emir Kusturica, pa će nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad, odnosno u posetu Andrićgradu.

Očekuje se da i predsednik Srpske pođe na taj put kako bi sve troje po podne stigli na Mokru goru.

Sa Belučijevom, jednom od najlepših žena na svetu, na festival "Kustendorf" stižu i predstavnici kanskog i marokanskog filmskog festivala. Planirano je da Monika Srbiju napusti 22. januara, kada će, kako saznajemo, posetiti Beograd, gde će je primiti i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Oskarovac zaglavio u mećavi

Pošto je "pretukao" Brusa Vilisa, Emir Kusturica sinoć je u Mećavniku dočekao američkog režisera Bena Zejtlina, čiji je film "Zveri južnih divljina“ nominovan za dva Oskara.

"Pa potkrade se i njima neki dobar film. A Zejtlin je dobar, sjajan momak", rekao je Kusta za Kurir o režiseru, koji inače u Nju Orleansu živi sa čoporom divljih životinja.

Inače, let mladog Amerikanca helikopterom od Beograda do Mećavnika pretvorio se u dramu. Upali su u mećavu, pa su morali da slete u Sevojno.

"Nisam se plašio, bilo je zabavno. Ovo je najbolja avantura u mom životu", rekao  je Zejtlin.

Ova poseta Monike Beluči biće svojevrsna promocija i Srbije i Republike Srpske u svetskim razmerama, pošto vlada ogromno interesovanje medija sa svih meridijana da proprate njen boravak na "Kustendorfu“.

POVEZANE VESTI

Petak 18.01.2013. 10:30
Jes da je najljepša žena na Zemlji, al jebem mu mrtvo unuče na šta on baca pare a u RS je stopa nezaposlenosti 40% (to nema ni u Africi) !!!
Petak 18.01.2013. 10:29
Nedostaje jos samo Dzordz Kluni sa ispeglanim mudima.A vladin avijon i tu celu gozbu,ko to sve placa???Neko u Rep.Srbskoj izgleda ima pozamasan budzet.
Petak 18.01.2013. 10:33
Baš fino. Svi glumci na pasareli: Bellucci, Dodik, Nikolić... A Sunđer Bob, hoće li doći ili je jos u NY?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online