Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 07.01.2013.
21:26
Alo A

Anabelin muž traži sina iz Zenice

Andrej Atijas, sarajevski biznismen koji je od skoro u braku sa pevačicom Anabelom Bukvom, odlučio je da se oglasi povodom, kako kaže “privatnog pakla” koji preživljava.

Anabela i Andrej na venčanju
 

Veza Atijasa i Bukve, česta je tema u medijima, ali čini se da pažnja ne ometa ljubavnu sreću poznatog para, koji odnedavno očekuje i prinovu. Ipak pojavio se Atijasov "problem" iz prošlosti  - Jasmina Skender iz Zenice, sa kojom biznismen ima četvoromesečnog sina Leona.

"Kap je prelila čašu kad je Jasmina u emisiji kod Dejane Rosuljaš na OBN televiziji dovela moje četvoromesečno dete. Dovela je sina, pred kamere, o čemu me nije obavestila, nije tražila od mene ni dozolu da se Leon snima. Njena priča, i sve što je do sada plasirala u medijima o meni, plod je njene želje za medijskim eksponiranjem, a ne kako bi zaštitila sebe i dete. Zvao sam OBN i pitao ih kako su mogli da snimaju bebu u emisiji!? To je skandalozno i to je krivično delo", ogorčen je Atijas.


Andrej je ispičao šokantnu priču, u kojoj je, kako tvrdi, Jasmina posle samo jedne noći provedene sa njim zatrudnela, da bi mu tri meseca kasnije javila da čeka njegovo dete, ali kako kako ne želi da abortira, iako od njega neće tražiti ništa.

"Zaista sam mislio da se radi o normalnoj, finoj devojci. Svi u mom okruženju su mislili isto, moji roditelji. Rekao sam joj da se ne možemo venčati, ali da ću dete priznati i prihvatiti. I tako je i bilo... Međutim, sve se promenilo od trenutka kada sam počeo da se zabavljam sa Anabelom, Odjednom su, kao slučajno, počeli da me zovu novinari, pogotovo iz Srbije, i da postavljaju pitanja o tome kako se ne brinem o svom sinu, kako je ona ostavljena još u trudnoći, a istina je potpuno drugačija. Leonu stalno kupujem sve što mu treba. Dao sam 5.000 maraka da se uvede grejanje u stanu u Zenici, kako bi bebi bilo toplo. Pa ona kolica u kojima ga je dovela na OBN sam platio 1.500 evra, još imam račun, i to u emisiji o 'ostavljenim trudnicama'. Ja mu kupujem stvari, a ona ih prodaje po Zenici. I što je najgore, zabranila mi je pristup sinu!", jada se Atijas.


Skenderovu sada čeka tužba, koju će Leonov otac podneti zbog narušavanja ugleda i časti, kao i ponižavanja u javnosti. Glavni Atijasov cilj je da dobije starateljstvo nad sinčićem, ili da ga barem redovno viđa.

"Raspitao sam se o Jasmini i došao do neverovatnih saznanja koja govore da se radi o osobi koja je sklona svemu. Čuo sam da je imala raznoraznih avantura, ne samo po BiH, nego i po Italiji, Srbiji, Holandiji, Hrvatskoj… čak i neke afere sa drugim ljudima, biznismenima, među kojima ima i oženjenih. Moram svima da pokažem o kakvoj se osobi radi. Saznao sam da je praktično ucenjivala mnoge sa kojima je došla u kontakt, da su joj davali ogromne sume novca, poklone, plaćali stanove, a postoje i indicije da je povezana sa 'podzemljem'. Sve ću preduzeti da zaštitim svoju i Anabelinu decu, a da sa sebe skinem ljagu", rekao je Andrej, koji će pravdu potražiti na sudu.

Utorak 08.01.2013. 11:58
Ona je majka, ona menja i pelene, samim tim ima pravo i da vodi svoje dete gde misli da je dobro da se odvede.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online