Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.12.2012.
13:12
S. Đurić - Vesti A

Od Grandovog veselja do Nadrealista

Brojne srpske TV stanice ove godine su se potrudile da pripreme bogat novogodišnji program koji će moći da gledaju i naši zemljaci širom sveta. Snimljene su brojne muzičke emisije, domaće i humorističke serije, a biće i TV premijera svetskih filmskih hitova.

I pesma i igra: Grandovo narodno veselje
 

Televizija Pink ne odustaje od oprobanog recepta - Grandovo veselje uz najveći broj pevača biće udarni deo novogodišnjeg programa ružičaste televizije. Progam otvara Lea Kiš u 18.30 časova emisijom Nova godina sa Leom Kiš, u kojoj gostuju Šaban Šaulić, Muharem Serbezovski, Nada Topčagić, Lepa Lukić, Zorica Brunclik, Renato Henc...

U 20 časova sledi zabavna emisija "Kursadžije", a sat vremena kasnije Grandovo narodno veselje koje će potrajati do duboko u noć. Uz pevače gledaoci će dočekati i pomoć, a za dobro, praznično raspoloženje pobrinuće se najpopularniji Grandovi pevači.

Šou na Pinku: Ceca Ražnatović
 

Već prvog dana Nove godine gledaoci će imati priliku da vide skrivenu kameru u kojoj su žrtve bile Jelena Karleuša i Seka Aleksić, a za praznike počinje i prikazivanje nove serije "Zvezdara" u režiji Dragoslava Lazića. U ružičastoj televiziji najavljuju i specijalni novogodišnji šou program Cece Ražnatović, što bi trebalo da bude njihovo najubotije oružje u borbi sa konkurencijom.

Šou Zorice, Šabana i Vesne

Raspoložen za pesmu: Šaban Šaulić

I bijeljinska BN televizija za novogodišnju noć pripremila je bogat muzički program. Zorica Brunclik će u emisiji "Muzička jelka" pevati, ali i pričati anegdote iz svog života, najluđu noć začiniće Seka Aleksić u svom muzičkom šou programu.

 

Od 22 časa sledi novogodišnji program sa Stojom, Ildom Šaulić, Natašom Đorđević, Milošem Bojanićem, Marinkom Rokvićem...

 

Posle ponoći sledi šou program Šabana Šaulića i Vesne Zmijanac. Prvog dana 2013, godine biće filmova, pa humoristička priča o zemljacima koji žive u Nemačkoj i njihova borba za opstanak u predstavi "Edukovana žena", a istog dana BN je pripremio i muzički šou Ane Nikolić.


I RTS se potrudio da gledaocima u najluđoj noći ponudi bogat muzički program sa proverenim zvezdama, pa će se na sceni naći Predrag Živković Tozovac, Šaban Šaulić, Lepa Brena, Haris Džinović, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac, Marinko Rokvić, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Legende... Prve sekunde nove 2013. godine gledaoci RTS-a dočekaće uz najlepše pesme i najveće hitove narodne muzike.

Filmovi za praznike

Pored brojnih muzičkih emisija televizije su se potrudile da ponude gledaocima i obilje filmova. Prva televizija, između ostalog, prikazaće domaće filmove "Drug Crni u NOB", "Žućko - priča o Radivoju Koraću", koji je na programu prvog dana Nove godine, film "Talac" biće na Pinku, dok RTS po ko zna koji put reprizira domaću komediju "Žikina dinastija", dok će na drugom programu RTS-a između ostalih biti repriziran film "Njujork, Njujork", sa Lajzom Mineli u glavnoj ulozi.


Prva televizija za predstojeće praznike rešila je da se pokaže najbolje što ume. Najluđu noć započinju sa domaćim humorom Neletom Karajlićem i "Nadrealistima", potom sledi epizoda serije "Sulejman Veličanstveni", pa premijera domaće serije "Dama bez blama" sa Milom Vasić u glavnoj ulozi.


Naravno, za sve ljubitelje filmova Prva TV je pripremila obilje domaćih i stranih svetskih filmovskih hitova. Kao i svake godine okosnica novogodišnjeg programa DM SAT televizije biće muzičke emisije, od kojih izdvajamo "Veče sa..." emisija kolažnog tipa koja prati rad i život estradnih umetnika sa naših prostora u inostranstvu. Tu je i SMS čet, estradne vesti i mnoge druge emisije DM SAT televizije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online