Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.12.2012.
11:51
Blic, Telegraf A

Berluskoni se verio sa 50 godina mlađom devojkom

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (76), poznat po “bunga-bunga” žurkama i nizom što političkih što seksualnih skandala, objavio je da se verio sa svojom 50 godina mlađom devojkom Frančeskom Paskale, navodeći da se zbog nje oseća “manje usamljeno”.

Uvek u centru pažnje: Silvio Berluskoni verio 50 godina mlađu Frančesku
 

On je u intervjuu u emisiji “Domenika uživo”, na sopstvenom Kanalu 5, rekao da se verio sa Frančeskom Paskale (27).


"Konačno se osećam manje usamljenim. Verio sam se devojkom iz Napulja, evo zvanično je", rekao je Berluskoni.

"Ona ima 27 godina, drži do pravih vrednosti, lepa je izvana, a još lepša iznutra. Veoma smo bliski, ona me mnogo voli i ja osećam isto. Moja ćerka Marina je poštuje i takođe mnogo voli", dodao je on.

Zašto ne bismo organizovali žurku?

Berluskoni se u intervjuu takođe osvrnuo na suđenju u Milanu, zbog seksa sa tada maloletnom trbušnom plesačicom Karimom El-Marug, poznatijom kao Rubi. I ona i Berluskoni poriču optužbe. Što se tiče famoznih “bunga-bunga” žurki, bivši premijer je objasnio da se tada osećao veoma usamljeno.
"Upravo sam se razveo, moja sestra je umrla… Onda je neko rekao: “Zašto ne bismo organizovali zabavu?” Bio sam zaintrigiran", naveo je on.

Berluskoni ima petoro dece iz dva braka, ali još nije postigao dogovor o poravnanju sa Veronikom Lario, sa kojom se oženio 1990. Sa prvom ženom, Karlom Elvirom Dal’Oljom, bio je u braku od 1965-1985.


O njegovoj vezi sa Frančeskom “šuška” se već nekoliko meseci, a par je nedavno i fotografisan na utakmici Berluskonijevog fudbalskog tima Milan. Romansu je potvrdila članica Parlamenta i Berluskonijeve partije Narod slobode (PDL) Danijela Santanke, a jedne italijanske novine su opisale Frančesku kao “novu prvu damu”.


Frančeska Paskale, bivša prodavačica, radila je i kao pokrajinski poslanik u desničarskoj PDL, da bi se povukla u julu ove godine. Ona je jedna od osnivača Berluskonijeve grupe za podršku nazvane “Silvio, nedostaješ nam”.


"Malo po malo, ona je radila u mojoj političkoj organizaciji, i približila mi se", naveo je Berluskoni, dodajući da je Frančeska dobra drugarica sa njegovom najstarijom ćerkom Marinom (46).


Frančeska je rekla da se njen život vrti oko tri stvari – porodice, politike i Berluskonija, a navodi se da je ljubomorna na žene oko njega, uključujući Maru Karfanju, glamuroznu manekenku koju je bivši premijer imenovao za ministarku u svojoj poslednjoj vladi.

Berluskoni planira da se kandiduje za premijera na izborima u februaru 2013, ukoliko u trku ne uđe aktuelni predsednik vlade Mario Monti.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.12.2012. 16:23
Ovome nista ne fali otkako nema Col. Gadafija!?
Utorak 18.12.2012. 07:31
Ne pristaje mu uopšte.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online