Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 20.11.2012.
10:05
Telegraf A

Prljavo kazalište: Dolazimo u Beograd, Gotovina nas ne interesuje!

Bez obzira na velike tenzije poslednjih dana između Srbije i Hrvatske, popularni zagrebački bend “Prljavo kazalište” će, kako je i najavljeno, 22. decembra nastupiti u “Kombank Areni”, što je za Telegraf potvrdio i Jasenko Houra, frontmen “Prljavaca”, koji je doduše bio pomalo konfuzan u svom odgovoru.

Bez obzira na velike tenzije poslednjih dana između Srbije i Hrvatske, popularni zagrebački bend “Prljavo kazalište” će 22. decembra nastupiti u “Kombank Areni”
 

- Što se nas tiče, sve ostaje kao što je i planirano! Međutim, menadžment vodi našu turneju i zaista ne znam da li ima nekih promena u rasporedu. Kada smo na putu, jedva da znamo gde sviramo naredne nedelje, jer turneja je veoma naporna i traži puno energije od benda – rekao je Houra.

Na konstataciju novinara da članovi “Prljavog kazališta” nisu komentarisali oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču, za razliku od većine njihovih hrvatskih kolega koji nisu krili svoje oduševljenje, Jasenko je odgovorio:

- Mi ne treba da se oglašavamo, navrh glave nam je mešanje politike i umetnosti! To postaje veoma naporno. Pa, bolje da se mešaju ekonomije… Uostalom, “Kazalište” je zabava, nema tu velike mudrosti, smatra Houra.

Mnogo se nagađalo da li će “Prljavo kazalište” i u Beogradu pevati numeru “Ruža hrvatska”, a Houra je potvrdio da hoće!

- Ta pesma je deo već utvrđene set liste koju ne možemo da menjamo, pa u skladu sa tim spisak numera nećemo menjati ni za beogradski koncert – zaključio je Jasenko Houra.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.11.2012. 13:15
Sada vas ne interesuje, ali vas je interesovalo 90-ih. Od trećerazrednog benda su postali prva liga zahvaljujući "Ruži Hrvatskoj", a kasnije su svirali na svim "humanitarnim koncertima" i imali turneje sa Miroslavom Škorom, stopostotnim usrašom. Jasenko Houra je židov iz Dubrave, hrvatska varijanta Gorana Bregovića, plagijatom i ulizica. Sada kada je kriza stisla dolazi za pjeva za "ćetnike".,a kada se vrati u Zagreb glumiće velikog hrvata.
Utorak 20.11.2012. 11:13
Jedini civilizovani odgovor.
Utorak 20.11.2012. 14:42
Gledace ih LDPovci sa belim , zene u crnom, Sonja Biserko sa sahovnicom, Mirjana Karanovic sa drugaricama, Zagorka Golubovic sa jednim zivim drugom, Oliver Dulic sa Tadicem, Canak sa stapom i sestricinom i jos hiljadu Srba sto umesto srpskog govore ovciji jezik, tj bleje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online