Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.11.2012.
04:21
Mondo A

Ovde će spavati Dženifer Lopez

Latinoamerička pevačica u utorak stiže u Beograd. U hotelu Metropol će je čekati 100 belih ruža, u bekstejdžu Ognjen Amidžić, a evo i liste pesama koje čekaju publiku u Areni.

Jedna od najuticajnijih, najbogatijih i najlepših žena današnjice Dženifer Lopez stiže sutra iz Sofije u Beograd zbog svog koncerta u Kombank areni u okviru "The Dance Again World Tour".

Ona će, poput nekada Sofije Loren, Roberta de Nira, Entonija Kvina, Bobija Fišera, Luja Armstronga, Elizabet Tejlor i mnogih drugih odsesti u renoviranom hotelu Metropol u samom centru prestonice. I to naravno u predsedničkom apartmanu, koji se prostire na 140 kvadrata.

Luksuzna spavaća soba je opremljena kraljevskim krevetom, noćnim stočićima, odeljkom za sedenje, privatnim kupatilom i najmodernijim elektronksim uređajima. Mermerna kupatila su podjednako luksuzna sa odvojenom kadom i džakuzijem. Osim ovoga, apartman sadrži elegantnu trpezariju sa barom, kuhinju, kupatilo, predsoblje i kancelariju opremljenu za sastanke.

Tokom svog kratkog boravka u prestonici zahtevala je odvojene apartmane za sebe i svog dečka, kao i za majku i decu, a ceo njen tim zauzeće ukupno 80 soba u Metropolu. Plesači koji prate Dženifer već su stigli u Beograd, dok se tačno vreme pevačicinog dolaska drži u tajnosti da bi se izbeglo opsedanje aerodroma i hotela.

Kako su nam rekli u hotelu, jedini neobičan zahtev koji im je upućen od strane organizatora koncerta bio je da u svakom apartmanu gde će biti Dženifer i njeni najbliži bude po 100 belih ruža.

Pevačica je sa sobom na turneju, koja je počela 14. juna u Panami i završava se 22. decembra u Portoriku, povela i kuvare, tako da hotelsko osoblje nije dobilo posebne zahteve. Poznato je da Latinoamerikanka jede samo organsku hranu, a alergična je na kikiriki i slične orašaste plodove, koji se ne smeju naći u njenoj blizini.

Iako je najavljivano da će Dženifer Lopez doći u studio Pinka u Šimanovcima kako bi je intervjisao Ognjen Amidžić, prema našim saznanjima to neće biti realizovano. Poznati voditelj će razgovarati sa njom, ali to bi trebalo da se dogodi u bekstejdžu neposredno pred koncert.

"Trebalo bi sutra popodne da se to dogodi", bilo je sve što nam je rekao Amidžić ističući da nije dobio nikakve instrukcije u pogledu tema o kojima pevačica ne želi da razgovara.

"Ljudi iz njenog tima rekli su mi samo da intervju bude što zanimljiviji i opušteniji. U svakom slučaju sa njom o čemu god da pričate, to bi moglo da traje satima".

Prvi koncert Dženifer Lopez u Beogradu trebalo bi da počne u 20 časova, a pesme će izvoditi ovim redom: "Never Gonna Give Up", "Get Right", "Love Don't Cost a Thing", "I'm Into You", "Waiting for Tonight", "Louboutins", "Goin' In", "I'm Real (Murder Remix)", "All I Have", "Feelin' So Good", "Ain't It Funny (Murder Remix)", "Jenny from the Block", "Starting Over", "Secretly”, "If You Had My Love", "Qué Hiciste", "Until It Beats No More", "Baby I Love U!", "Do It Well", "Whatever You Wanna Do", "Hold It Don't Drop It", "Untitled", "Let's Get Loud", "Papi", "On the Floor" i na bis "Dance Again".

Iz Srbije Dženifer i njen tim sele se u Dubaji, gde bi pevačica trebalo da ima koncert 22. novembra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online