Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 12.11.2012.
11:52
Informer A

Marija Karan preti Milanu?!

Glumica Marija Karan je besna na svog novog dečka Milana Popovića zato što je demantovao njihovu vezu, piše Informer.

Stigla i do Holivuda: Marija Karan
 

Glumica je očajna zato što misli da se bivši verenik Severine Vučković stidi veze sa njom. Kada je pročitala šta je on izjavio hrvatskim medijima, poludela je i satima niko nije mogao da je smiri.

Nekada bili srećan par: Seve i Milan

"Mnogo se naljutila na Milana. Vrištala je na njega i govorila mu da je ponizio. kad se malo smirila, objasnila mu je da joj teško pada što moraju da se kriju, i da je ovaj potez bio samo kap u prepunoj čaši, tvrdi izvor Informera, i dodaje:

"Marija je stalno ponavljala kako je ponićžena, da joj se ništa slično u životu nije dogodilo i kako to više ne želi da trpi. Posle nekog vremena Milan više nije želeo da lsuša nnjeno pridikovanje, pa je samo izašao iz stana."

 

Bežanje od paparaca

Prema tvrdnjama Informerovog izvora, Karanova je, navodno, zapretila da će sve o njihovom odnosu ispričati za neki nedeljenik i to je Milana prilično zabrinulo.

Pročitajte još:

*Seve ostavila Milana zbog Marije Karan?

*Preokret: Seve varala Milana sa dečkom Ane Bebić!

"Muka mu je od medijske pažnje i povlačenja po novinama. Iz tog razloga i krije romansu s Marijom. ne želi da ga novinari zovu svakog dana, da ih prate u stopu i znaju sve o njihovom odnosu. On veruje da su upravo mediji odgovorni za krah njegove veze sa Severinom. Kako je Marija bila uporna u odluci da ispriča sve medijima, Milan joj je obećao da će se stvari promeniti, ali da mora da se strpi bar do Nove godine."

Novinari Informera pokušali su da dobiju Milanov komentar na sve ovo, ali on im je spustio slušalicu, pre pisanju ovog lista. Marija Karan se javila na telefon, ali je novinare uputila na svoju pi-ar službu.

"Marija neće da vati nikakve izjave i intervjue nadalje, jer putuje u inostranstvo. Sve što bi rekla bilo bi suvišno. Nismo se oglašavali ni kad su ostale informacije plasirane" rekola je pi-ar menadžerka glumice za Informer.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.11.2012. 12:14
Ova mu je bolja, manje je korišćena...
Ponedeljak 12.11.2012. 13:31
I za ovu se prica da je sponzorusa. Mozda jos nema film.
Ponedeljak 12.11.2012. 14:32
Sponzoruse i bizMismeni su trenutno popularni medju gledaocima pinka i citaocima bljica, sveta.. i ostalog djilasovog propagandnog smeca. Srbiji trebaju radnic/i/e i cobani/ce ako zeli da opstane ! Malo je satri za sve pevaljke a jos manja bara za sve krokodile-bizMismene sto opljackase Srbiju.Sve ce to jednom biti nacionalizovano (tj. vraceno Narodu)..bude li pameti medju Srbima. Ne bude li razuma i prociscenja medju Srbima, izumrece kao nacija i nestati u svom nemoralu i lopovluku kao i mnoge nacije pre njih. Izbora jos uvek ima..al ne jos dugo !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online