Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 11.10.2012.
09:19
Večernje novosti A

Kemal Monteno: Ko umro? Ja?! A ja nikad bolji!

Legendarni muzičar Kemal Monteno je živ i zdrav. Mada su ga u sredu u toku dana bosanski mediji sahranili, kada je na tamošnjim internet portalima, pa čak i na engleskom sajtu Vikipedija, osvanula vest da je preminuo, popularni pevač je u sredu uveče, time što se javio na telefon, demantovao glasine.

"Umro" 1995. i 2012, ali se i dalje smeje: Kemal Monteno
 

- Čuj umro, pa ja nikad bolji - rekao je Kemal Monteno. - Bio sam u utorak tu kod vas, u Beogradu, snimao emisiju “Kod Ivana Ivanovića“ i malo se u “Fridi“ družio sa prijateljima. Nakon što sam se juče video sa Ganetom Pecikozom, krenuo sam oko 12 sati put Zagreba, kada počeše da me zovu. Pitaju me ljudi jesam li živ, a ja im odgovaram: “Jesam, što?“. Onda ponovo navaljuju: “Kako nisi umro?“, na šta ću im ja začuđeno: “Pa, nisam“. Neko provalio da sam umro, pa napravili opštu pometnju. Ali, navikao sam. Nije prvi put da me sahranjuju. Evo šta su uradili, ni u ve-ce ne mogu da odem bez telefona.


Popularan pevač kaže da se nikada bolje nije osećao, te da je odlučio da sam nazdravi u to ime.
- Otvorio sam bocu dobrog vina da proslavim što sam preživeo sahranu. Ma, osećam se odlično. U super sam kondiciji, za dva i po sata stigao sam iz Beograda u Zagreb. Kako? Pa, ja uvek tako. Brz sam - rekao je kroz smeh Kemal, ne krijući radost pred beogradski koncert.


Povodom nastupa u Centru Sava, koji je zakazan za 29. oktobar, pevač je pre neki dan posetio Beograd kako bi se dogovorio oko detalja za koncert.


- Pripreme ulaze u poslednju fazu, dogovarali smo se oko aranžmana, koji, moram vam priznati, zvuče - odlično. Ovaj koncert biće nešto drugačije od onoga na šta je beogradska publika navikla. Sviraću malo novih pesama, koje sam u međuvremenu napisao, ali i proverene stare hitove - rekao je Kemal, uz molbu da obavezno bude javljeno da je živ. – Ja sam vam, kao u onoj pesmi “Dva put san umra“, samo što je Oliver Dragojević umro prvi put “kad ju je vidija“, a drugi put “kad je otišla“. Mene su prvi put sahranili 1995. godine u Ljubljani, kada je nastao haos, a sada je bio drugi put. Ma, dajte da se veselimo, daleko je smrt.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 11.10.2012. 14:13
Ziv i zdrav nam bio Kemo!
Četvrtak 11.10.2012. 09:43
Neumesna šala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online