Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 07.10.2012.
15:48
T. Božović - Vesti A

I svadba i razvod pred kamerama

U čovekovoj prirodi je da voli da zaviri u komšijsko dvorište i vidi šta se tamo dešava. Umesto u tuđu avliju, ljudi danas zure u TV ekran koji su preplavili rijaliti emisije. Ovaj TV virus odavno je zavladao celom planetom, a neki komentatori su ovakve programe nazvali "prozorom u polusvet".

Razvojni put lepotica: Andrej Pejić sprema šou
 

Opsesiju rijaliti programom mnogi opisuju kao ogoljeni voajerizam, koji se posebno rasplamsa kada su junaci ovih emisija poznate zvezde. U bekstvu od stvarnosti, običan čovek, koji sebi ne može da priušti ni vikend u trećerazrednom hotelu, sjajno će se zabaviti ako gleda kako u luksuzu uživaju pevači, glumci, sportisti...


Najpoznatiji rijaliti šou u Americi je onaj o američkoj starleti Kim Kardašijan i njenoj porodici, pod nazivom "U korak sa Kardašijanima". Junaci ove emisije su Kris Džener i njene kćerke Kim, Kortni, Kloi i sin Robert. Kim, brineta zanosnih oblina, inače je drugarica iz vrtića bogatašice Paris Hilton, preko koje je, u stvari, i ušla u šou biznis.

Ronaldo na dijeti

Dijeta na TV: Ronaldo

Brazilski fudbaler Ronaldo učestvovaće u televizijskom programu u kome bi trebalo da smrša, objavila je televizija Globo, a prenosi Beta.
Popularni zabavni program "Fantastiko" beležiće kako trostruki najbolji igrač sveta pokušava da skine kilograme koje je dobio od kada se penzionisao početkom prošle godine. U reklami za emisiju Ronaldo sa velikim pivskim stomakom govori da ima "užasne odnose sa vagom".

Proslavila se 2007. tako što se na internetu pojavio snimak njenog seksa sa pevačem Rejem Džejem, koji je ubrzo otkupila izdavačka kuća Vivid za pet miliona dolara. Kućni video snimak Kim Kardašijan postao je Vividov najprodavaniji DVD u poslednjih 10 godina, a Kim je dobila i naslovnu stranu "Plejboja".

Pameline suze

Dobila najmanje poena: Pamela Anderson u "Plesu sa zvezdama"

Iste godine, porodica je dobila svoj rijaliti, a nakon nekoliko sezona, ćerke su snimile rijaliti emisije "Kortni i Kloi u Majamiju" i "Kim i Kortni u Njujorku". Oni baš ništa ne kriju od svojih obožavalaca, pa se tako Kim pred kamerama udala i razvela od košarkaša Krisa Hamfrija, Kloi otvoreno govori o svojim problemima u braku i nemogućnosti da ostane u drugom stanju.

Poslednje što je šokiralo javnost jeste drugi porođaj Kortni koja je svoju kćerku Penelopu sama izvukla iz sebe.


- Čaroban je osećaj na taj način pozdraviti svoje dete - izjavila je Kortni, pored koje su bile sestre, brat, majka i dečko.

Kim Kardašijan zauzela je drugo mesto "Forbsove" lista najplaćenijih TV glumica u poslednjih godinu dana sa zaradom od 18 miliona dolara. Za svaki javni nastup dobija 250.000 dolara. Kim će 31. oktobra napuniti 32 godine. Njen dečko, reper Kanje Vest je za tu proslavu izdvojio čak milion dolara. Već je iznajmio ostrvo Pajn Kej za zabavu, a svojoj devojci će pokloniti torbicu prada, roze dijamantsku narukvicu i šanel haljinu.

Najpopularniji video-snimak: Kim Kardašijan i Rej Džej
 


Tori Speling, kćerka poznatog holivudskog producenta Arona Spelinga, popularnost je stekla ulogom Done u seriji "Beverli hils 90210", a bogatstvo zahvaljujući rijaliti programu "Holivud, dome, slatki dome". Upućeni kažu da se odlučila za rijaliti jer joj je otac ostavio nešto malo para u nasledstvo.

I američki filmski veteran Klint Istvud, dobitnik dva Oskara za režiju, u 81. godini odlučio je da svoj porodični život prikaže javnosti. Taj šou prikazaće odnos Klinta i njegove supruge Dine Ruiz, kao i dve ćerke - Morgan i Frensis. Holivudska zvezda, navodno, želi da skine famu o povlašćenom životu u američkoj fabrici snova.

Kako naplatiti tugu: Sisi i Vitni Hjuston

Sisi Hjuston, majka pokojne pevačice Vitni Hjuston, želi da snimi porodični rijaliti šou jer je uverena da bi to pomoglo karijeri njene unuke Bobi Kristine.

Porodica Hjuston je već sklopila ugovor sa televizijskom kućom "Lifetime", a rijaliti bi trebalo da prati život porodice koja pokušava da se vrati u normalu posle iznenadne smrti Vitni Hjuston. Baka Sisi je uverena da će šou pomoći njenoj unuci da joj rane posle majčine smrti brže zacele.


Glumica Pamela Anderson nedavno je prva ispala iz američke verzije šoua "Ples sa zvezdama", a zbog toga se baš rasplakala. Nakon samo jednog nastupa, gledaoci i i žiri dodelili su najmanji broj poena Pameli Anderson i njenom plesnom partneru Tristanu MekManusu. Pamela je počela da roni suze kada je saznala da napušta šou.

I princeza bi na podijum

Britanska princeza Beatrisa obožava da gleda program u kom se takmičari nadmeću u balskom plesu, pa je izjavila kako bi volela da učestvuje u tom televizijskom šouu. Starija kćerka Sare Ferguson obožava ovaj rijaliti program, ali najverovatnije neće moći da učestvuje u plesnom nadmetanju jer joj je otac Endrju zabranio da učestvuje u njemu.

- Da sam ja tamo, definitivno bih namučila sudije. Pomenula sam to ocu, ali je on to strogo zabranio - rekla je princeza Beatrisa.

Glumica Eva Longorija počela je da snima novu televizijsku emisiju pod nazivom "Sve o ljubavi". U ovom ljubavnom rijalitiju glumica će, uz pomoć stručnjaka, pomagati samcima da nađu svoju polovinu. Glumica veruje da će biti uspešna provodadžika. Bogatašica Paris Hilton je preko rijaliti programa tražila najbolju drugaricu!

Seka bez šminke

Voditelj rijaliti šou programa "Zvezde zaslužuju činove" nedavno je postao američki general u penziji Vesli Klark, građanima Srbije dobro poznat kao komandant NATO snaga tokom bombardovanja SR Jugoslavije 1999. General je tako postao pravi šoumen, a u emisiji se poznate ličnosti bore u lažiranim bitkama, ali pucaju pravom municijom i lete helikopterima, a Klark ih ocenjuje i dodeljuje im činove. Program je izazvao zgražavanje američke javnosti.

General šoumen: Vesli Klark
 


Nedavno je uz veliku pompu najavljeni rijaliti šou "Holivudski klub bivših žena", koji će pratiti živote bivših supruga velikih holivudskih zvezda, koje žele da pokažu da su mnogo više od ostavljenih žena. Šou će biti satkan od intimnih ispovesti učesnica koje će govoriti o lepim i ružnim stranama braka sa slavnim muškarcem. U emisiji će, pored ostalih, učestvovali Nikol, bivša žena Edija Marfija, i Majta Garsija, nekadašnja lepša polovina pevača Princa.

Šou Andreja Pejića

Andrej Pejić, australijski maneken srpskog porekla koji se proslavio zahvaljujući tome što se poigrava svojom ženstvenom lepotom, biće zvezda rijaliti šou emisije koja će se baviti razvojnim putem lepotica na modnoj sceni u Njujorku. U emisiji će učestvovati i njegova majka Jadranka Savić. Andrej je na Tviteru upitao svojih 35.000 sledbenika da li da prihvati da vodi TV šou.

Svoj rijaliti program u Srbiji zasad je imala samo Seka Aleksić. Šou "Moja desna ruka" trajao je dva meseca, a u njemu se takmičilo 12 potencijalnih asistenata, šest devojaka i šest mladića.


-Volim da sama radim sve, da biram pesme, odeću, spremam kuću ili hranu, ali teško je sve postići sam. Primorana sam da otvorim konkurs za asistenta - najavila je Aleksićeva tada na svom zvaničnom sajtu.


Rijaliti je emitovan na Prvoj televiziji, a takmičari su morali da obavljaju zadatke vezane za organizaciju nastupa, komunikacije sa medijima i fanovima, ali su tu bile i borbe sa hirovima folk zvezde.

Dok su se kandidati lomili oko potencijalne gazdarice, kako bi pokazali da su oni baš najbolji, folkerka je otvorila vrata svog raskošnog doma. Bez šminke i foliranja, gledaoci su imali prilike da vide kako ona i njen muž izgledaju kada se probude, kako kuvaju, kako Seka izgleda kao obična žena, a kako pod svetlima zvezdanih reflektora. Ovaj program nastao je po uzoru na emisiju "Šegrt", koja se prikazuje u Americi od 2004, a u kojoj Donald Tramp bira novog radnika za svoju kompaniju.

Stanija Dobrojević
 


Nakon emitovanja "Survajvera" srpska starleta Stanija Dobrojević je dobila ponudu iz jedne privatne izraelske TV stanice da snime šou o njoj. Ponuđen joj je honorar od 30.000 evra, za svaki dan po 1.000. Kamere će zabeležiti sve što ona radi tokom 24 sata, čitavih mesec dana. Snimaće je u svakom trenutku, dok se tušira, presvlači, masira, provodi se po klubovima...

Kad život postane horor

Rijaliti zvezda: Ozi Ozborn

Legendarni pevač grupe Blek sabat, ikona rok i metal muzike Ozi Ozborn sa svojom ženom Šeron, sinom Džekom i ćerkom Keli učestvovao je u rijaliti emisiji "Ozbornovi", zahvaljujući kojoj su stekli nove obožavaoce.


- Svakodnevno smo bili na televiziji, što sam mrzeo. Čak i naši psi su postali televizijske zvezde. Nisam podnosio one silne ljude sa kamerama svakog dana, koji su trčali za nama gde god da krenem. Usledila je neverovatna popularnost, koja nam mnogo toga pametnog nije donela. Honorari su bili odlični, ali život pravi horor film - rekao je Ozi Ozborn.


Neša Milosavljević, vođa grupe Galija, imao je ponudu da učestvuje u emisiji "Parovi":


- Razgovor je trajao tri sekunde i rekao sam da mi ne pada na pamet da uđem. To je retardirano, to nikada ne bih uradio.


Glumac Dragan Petrović Pele takođe nikada ne bi učestvovao u rijaliti programu.
- Svi ti programi imaju visoku gledanost, to je prosto ljudska potreba da voajeriše, da se zavuče u neki ugao i da zaboravi svoje lične probleme posmatrajući tuđe. Ali kad to postane životna opsesija i ništa drugo ne radite nego samo gledate rijaliti program po čitav dan, onda to prerasta u patologiju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online