Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 06.10.2012.
09:54
Press A

Jelena Bačić Alimpić teško povredila vrat

Voditeljka i autorka emisije TV Pink "Dobro veče, Srbijo" Jelena Bačić Alimpić teško je povredila vratni deo kičme, nakon čega joj je iskočio diskus. Novosađanka inače boluje od osteoporoze i trenutno je podvrgnuta teškim terapijama, lečenju i vežbama. Ipak, ne odustaje od vođenja emisije, pred koju skine medicinsku kragnu, kojom joj je fiksiran vrat.

Koliko se "pridržava" mirovanja potvrđuju i fotografije koje je paparaco Pressa napravio  u Novom Sadu
 

Kako saznajemo, Jelena je sedam dana trpela nesnosne bolove jer je verovala da je u pitanju posledica promaje, nakon čega je otišla u bolnicu gde je konstatovano iskakanje vratnog diskusa.

"Problem je što ja i inače imam probleme pa lečenje može biti otežano. Trenutno nosim kragnu, primam konjske injekcije, što strašno boli, pijem lekove, idem na vežbe i terapiju strujom pa se nadam da će biti bolje. Preživela sam i gore stvari, pa ću i ovo prebroditi. Čekam snimak magnetne rezonance pa da vidimo koliko je loše stanje. Bila sam juče kod svog doktora Nikole da mi ručno namesti diskus i bilo je strašno. Sreća da se poznajemo pa mi nije zamerio što sam ga sve vreme šutirala nogom jer sam osećala neverovatan bol, mada je to još akutna faza pa i ne sme mnogo da me dira", priča za Press Jelena.

Bez obzira na ozbiljnost situacije, voditeljka se ne smiruje već uredno snima emisiju i vozi od Novog Sada do studija u Beogradu.

"U sredu sam jedva dovezla auto iz Beograda do Novog Sada i muž mi je zapretio da će me vezati kako ne bih mrdala iz kuće. Pred emisiju skinem kragnu, pa je vratim kada se ugase kamere. Ja sam i pre tri godine imala sličan problem, kada mi je iskočio diskus ali u lumbalnom delu kičme, nakon čega sam još neoporavljena otišla na skijanje. Doktor mi je tada rekao da veću budalu nije video u životu. Na sve to ja sam na stazi pala i diskus se vratio sam. Šta ću kada i sa 44 godine živim nemirno", kroz smeh priča Jelena, ne shvatajući ozbiljnost situacije.

Alimpićeva kaže da njoj ni psihijatar ne bi mogao da pomogne, jer ne može da podnese da miruje i ništa ne radi.

"Nisam mala i shvatam koliko je situacija ozbiljna i da je moj vratni deo jako loš, ali neću da padam u depresiju. Radiću sve što mi doktori kažu, čak ću pokušati da se pridržavam i tih medicinskih vežbi svako jutro po 15 minuta, ma kolikome bolelo, ali skijanje ni ove godine neću da otkažem", ne odustaje voditeljka.

Nedelja 07.10.2012. 14:22
Eh, pa sad, kao da radi protiv sebe, ili nije tako stašno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online