Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 05.10.2012.
14:58
Alo A

Legija u vezi sa Severininom sestrom?

Ako je suditi po pogledima koje su razmenjivali u sudnici Specijalnog suda, moglo bi se reći da je na pomolu romansa između Milorada Ulemeka Legije (44), i beogradske glumice Leane Vučković (33), ćerke glumca Aljoše Vučkovića i sestre hrvatske pevačice Severine Vučković, saznaje Alo.

Šuška se da je nova Legijina simpatija: Leana Vučković
 

Atraktivna glumica je tokom suđenja optuženima za pobunu Jedinice za specijalne operacije nekoliko puta osmehnula Ulemeku, koji joj je iz boksa za optužene uzvraćao istom merom. Leana, potpuno skockana, sa bujnim poprsjem i visokim štiklama, tom prilikom je u publici sedela pored Ulemekove majke Natalije, s kojom je prijateljski ćaskala, a šarmiranje i "razmenjivanje nežnosti“ sa Legijom koje su zabeležile i kamere najveće sudnice Specijalnog suda i samo suđenje je stavilo u drugi plan, piše Alo.


"Legija je izgleda našao švalerku", mogli su se čuti šaljivi komentari u publici.

Da li je reč o površnom poznanstvu ili se Legija našao u ljubavnom trouglu između glumice i svoje nevenčane supruge Aleksandre Ivanović ili pak nečem trećem, nije nam poznato, ali je sigurno to da je Leana uspela da oraspoloži nekadašnju "crvenu beretku“ i nabaci joj osmeh na lice. I to sve dok Aleksandra pre neki dan nije bila u sudnici. Međutim, nežnosti nisu razmenili u sudnicikada se na suđenju pojavila Aleksandra.


Izvor blizak porodici, međutim, tvrdi da je Leana zapravo kumče Natalije Ulemek, Legijine majke.


"Legijina majka je krstila Leanu, ali o tome nerado priča. Leana je sedela pored Natalije jer podržava Legiju i već je dolazila na neka ranija suđenja. Legija je poznaje odranije i zato joj je slao pozdrave“, tvrdi za "Alo!" izvor blizak porodici.


Međutim, Aleksandrini prijatelji tvrde da ne znaju ništa o Leani, kao i da je Aleksandra ne poznaje, što se kosi sa fotografijom "Alo!“ iz 2009. godine na kojoj se vidi da su obe došle u sudnicu. "Ona je možda zaljubljena u njega ili želi slavu. Primetili smo tu napucanu devojku. Legija ju je možda pozdravio džentlmenski jer je takav i nikada ne bi prevario svoju Aleksandru“, kažu Aleksandrini prijatelji.

POVEZANE VESTI

Petak 05.10.2012. 16:54
ВЕСТИонлине, велико ХВАЛА. Прави сте!
Petak 05.10.2012. 16:00
Sestra... Kako to da nikad nimo culi ko su jos stricevi? Zelimo da znamo sta oni rade, a ne samo najuza rodbina...
Subota 06.10.2012. 07:08
On je u doživotnom zatvoru, s njim ne može da nađe nikakvu sreću.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online