Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.09.2012.
14:02
T. Božović - Vesti A

Sestre kučke i majke tračare

Porodične tajne i problemi obično se prepričavaju i rešavaju iza zatvorenih vrata, među četiri zida. Prljav veš niko ne voli da iznosi. Prijateljima i rođacima prikazuju se idilične fotografije, ali svađe se ne mogu sakriti, posebno u svetu slavnih.

Džejn Pit sa sinom Bredom i Anđelinom Džoli
 

Svetske zvezde često ne mogu da sačuvaju svoju intimu zahvaljujući članovima svoje porodice! Njihova ljubomorna braća, sestre, čak i roditelji ne libe se da znatiželjnim novinarima prodaju najškakljivije informacije.

Glumica Dženifer Aniston nedavno je proglasila svoju majku Nensi za nepoželjnu osobu na svom venčanju sa Džastinom Teruom, planiranom za kraj ove godine. Sa liste zvanica izbrisala je rođenu majku zbog predugačkog i prebrzog jezika, odnosno zbog straha da će Nensi svojim tračevima upropastiti ovu svečanost. Ona je novinare već obavestila da je Dženifer trudna i da će venčanje biti održano u Meksiku.

Prvi put su se posvađale još 1996, kada je Nensi Aniston jednoj TV stanici dala intervju u kojem je iznela niz intimnih detalja. Potom je objavila i knjigu o njihovim razmiricima. Ipak, kada je prošle godine Nensi doživela moždani udar, Dženifer je odmah otišla u bolnicu i pomirila se sa majkom, rekavši da joj sve oprašta. Primirje je kratko trajalo. Zanimljivo je da je Dženifer zabranila majci da prisustvuje svadbi i 2000. godine, kada se udavala za Breda Pita. Za razliku od tadašnje raskošne svadbe, Dženifer želi skromniju ceremoniju.
 

Pomirenje u Veneciji

 
Dženifer Aniston sa majkom

Dženifer Aniston je, pak, u idiličnim odnosima sa bivšom svekrvom, Bredovom majkom Džejn Pit. Anđelina Džoli se razbesnela kada je saznala da je Džejn pozvala Dženifer u goste za Dan zahvalnosti.

Osim toga, Džejn je za srce ujela aktuelnu snaju kada je posle Anđeline izjave da je isprobala razne droge rekla da bi joj bilo pametnije da misli na decu pre nego što počne da govori o svojoj prošlosti. Prošle godine se Anđelina naljutila na svekrvu zato što unuci Šajlo kupuje haljinice iako ova šestogodišnjakinja voli da se oblači kao dečak.

Slavna glumica je potez svoje svekrve smatrala izrazom nepoštovanja. Osim toga, Džejn je nedavnim pismom lokalnim novinama u kojima negira prava homoseksualaca ponovo naljutila Anđelinu i Breda.


Anđelina punih 10 godina nije govorila s ocem, poznatim glumcem Džonom Vojtom, koji je 2002. izjavio da njegova kćerka "ima mentalnih problema", dok je ona rekla da mu nikada neće oprostiti što je besomučno varao njenu majku.


Bred Pit je ove godine odigrao ulogu mirotvorca i pomirenje oca i kćerke je palo u Veneciji.

Ćerke beže od lude majke

Demi Mur sa ćerkama

Demi Mur doživljava dramu za dramom od momenta kada se razvela od Eštona Kučera, a poslednja u nizu je svađa sa kćerkama iz braka sa Brusom Vilisom.

 

Nakon što su Rumer, Skaut i Talula prekinule svaki kontakt s majkom, sada žele zvaničnu, sudsku zabranu prilaska. Situacija između Demi i njenih ćerki se, prema rečima ljudi bliskih glumici, pogoršava njenim stalnim insistiranjem da stupi u kontakt sa njima, a one ne žele ni da je vide ni da je čuju.

 

Buran razvod od Eštona Kučera, depresija, anoreksija i zloupotreba medikamenata nakon koje je završila na klinici za odvikavanje, stvari su koje ćerke ne mogu da oproste svojoj majci.


- Odjednom se sve promenilo. Oprostio sam kćerki. Srećan sam što sam se pomirio s Endži. Opet imam porodicu. Obožavam svoje unuke. Moja kćerka kaže da me deca podmlađuju - izjavio je Vojt.


Kraljica popa Madona ukupno ima sedmoro braće i sestara. Nedavno se pomirila sa dve godine mlađim bratom Kristoferom, sa kojim nije govorila od 2008. kada je on objavio knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom" upravo u trenutku kada se razvodila od režisera Gaja Riča. Kristofer, inače deklarisani homoseksualac, napisao je da sumnja da je njegova sestra imala lezbijsku vezu sa bogatašicom Ingrid Kasares. Opisao je i kako se ljubila sa Gvinet Paltrou na proslavi Nove godine 1999. kod Donatele Versaće.

Rogovi u vreći: Madona i njen brat Kristofer

Svojevremeno je, inače, Madona tim povodom izjavila:


- Ne kažem da nisam spavala sa ženom, ali više volim muškarce. Ne mogu da provedem život objašnjavajući sa kim jesam a sa kim nisam spavala. Hoću da kažem: od kakvog je značaja to da li sam spavala sa ovom ili onom ženom? S kim god da jesam ili nisam spavala, još sam dobra osoba!


Kristofer je u knjizi naveo da je njegova sestra, neposredno pre venčanja sa Gajom, održala zdravicu koja je sablaznila mladoženju. S čašom u ruci gostima se obratila rečima: "Želim da nazdravim ovom srećnom trenutku... I, ako neko od vas želi da spava sa Gajom, može to učiniti kasnije, on će biti u mojoj sobi."
 

Mržnja iz detinjstva

U knjizi je ispričao da njihovo detinjstvo uopšte nije bilo toliko teško kao što se može čuti u pričama o Madoni:


"Naš je otac radio tajno za ministarstvo odbrane. Stoga je Madona uvek imala novca, a kada je stigla u Njujork osim novca imala je i veze i ljude koji su joj pružili podršku..."
Kristofer Čikone, koji se danas dizajner obuće, obećao je da neće više pisati o sestri. Upućeni kažu da se Madona nikada neće pomiriti sa najstarijim bratom Entonijem Čikonijem, koji je beskućnik u Mičigenu i živi od crkvene pomoći i milostinje.

Na strani bivše snaje

Erik Roberts
 

Manje poznat brat Džulije Roberts Erik je zaslužan za njen uspeh. Kao 12 godina stariji brat, obezbedio je Džuliji ulogu u filmu "Crvena krv" iz 1989. godine, što je predstavljalo prekretnicu u njenoj karijeri. Prestali su da govore kada je Džulija stala na stranu njegove bivše žene dok su se oni 1993. godine borili za starateljstvo nad njihovom ćerkom. Odnosi su se poboljšali kada je Erik 2004. posetio sestru u bolnici kada je rodila blizance.

- Porodica mi je okrenula leđa kad mi je bilo najteže. Mislite da nisam bezbroj puta postavio pitanje kako je moguće da mi je sestra multimilionerka, a ja beskućnik? Ali, svakom može da se desi, nikad ne reci nikad - ispričao je Entoni za lokalne novine.
Za slavnu sestru nema nijednu lepu reč:


- Mrzeli smo se još kao deca. Pretpostavljam da je u pitanju bilo rivalstvo. Bila je ista kučka kakva je i sada.


Entoni se prisetio i vremena kada je morao da brine o braći i sestrama, dok se Madona provodila s momcima u svojoj sobi.


- Ušunjala bi se s nekim tipom dok otac nije bio u blizini, a ja sam morao da brinem o ostatku porodice. Ona bi s njim bila u spavaćoj sobi, a braća i sestre bi se prišunjali s ušima prislonjenim uz vrata i prisluškivali.


Madonin brat dodaje da bi tada provalio vrata i izbacio muškarca, što ona nikad nija mogla da mu oprosti.


- Ona je za mene bila samo dosadna sestra. Ali, morate da zapamtite da je ona Lav u horoskopu, što znači da je ona uvek mora da bude na bini - izjavio je Entoni.
Pop princeza i kraljica skandala Britni Spirs oduvek je svojom pojavom privlačila medije. Poznato da je da nekoliko puta bila u svađi sa majkom, koja nije mogla da obuzda pohlepu kada joj je kćerka postala slavna. Pre četiri godine odbila je da bude sestrina deveruša, uvređena zato što je Džejni Lin o svom venčanju prvo pričala za magazin "Star". Britni je tada rekla sestri da će se "pre pakao zamrznuti nego što će joj ona biti deveruša".


Očigledno je da nema porodice imune na razmirice i svađe...
 

Štreber i buntovnik

Žizel i Patrisija Bundšen

Brazilska manekenka Žizel Bundšen ima sestru bliznakinju Patriciju, mlađu od nje samo pet minuta i još četiri sestre - Rakel, Gracijelu, Gabrijeru i Rafaelu. Patricija je postala menadžer svojoj sestri, a Žizel priznaje da nikada ne bi uspela da nema sposobnu i ambicioznu sestru. I s ostalim sestrama je u idiličnim odnosima.


Savršen odnos sa svojim mlađim bratom Kejsijem ima i Ben Aflek. Kejsi je postao poznat pre tri godine zahvaljujući ulozi u filmu "Ubistvo Džesija Džejmsa".


- Otkako sam se rodio, nas dvojica smo nerazdvojni i u svakom trenutku Ben je igrao jednu od najvažnijih uloga. Njegovi saveti mi mi dragoceni. Mi smo potpuno različite osobe i ne možemo da budemo ljubomorni jedan na drugoga. Ja sam oduvek bio mali štreber, a on stariji buntovni brat na koga sam se uvek ugledao, što činim i danas. Roditelji su nas vaspitavali da se držimo zajedno i čuvamo leđa jedan drugom kako bismo opstali u ovom surovom svetu - izjavio je Kejsi.


Brat blizanac Skarlet Johanson Hanter rođen je samo tri minuta nakon nje. Ovaj mladić se isto bavi glumom kao njegova starija sestra, a prvi zapaženu ulogu imao u filmu "Novac i zakon", gde se pojavio uz svoju sestru i u potpunosti osvoji ženska srca. Njih dvoje se redovno zajedno pojavljuju na žurkama i proslava u Holivudu, a Hanter je u međuvremenu proglašen jednim od najpoželjnijih neženja.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Brak nije seksi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online