Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 26.09.2012.
11:30 >> 11:37h
Pulsonline A

Na naslovnici Plejboja je Ivan Ivanović?!

A mislili smo da se samo devojke slikaju za naslovnu stranu magazina za muškarce, kad ono - Ivan Ivanović! Naime, ekipa magazina "Ekskluziv" TV Prve otkrila je ko je zapravo tajanstvena ličnost na naslovnici jubilarnog 100. broja. Ni manje ni više, u pitanju je voditelj ove televizije.

Ivanović nije najbolja riba u Srbiji, ali postoji razlog što je na 100. naslovnoj strani magazina za muškarce
 

Glavni i odgovorni urednik "Plejboja" Igor Karanov otkrio je da Ivan ipak nije najbolja riba u Srbiji, ali...

- Saradnja sa Ivanom je počela tako što je on, kao nezvanični mister nekorektnosti, u našoj rubrici Plejboj stav izneo svoje oštre stavove o starletama, Plejboju, ženama, LGBT populaciji i seksualnim slobodama u Srbiji, dakle svemu onome što su njegove najčešće teme.S obzirom na njegove nedavne verbalne okršaje sa devojkama koje su se slikale za Plejboj, a i onima koje nisu,kao i na to da je razgraničio šta mu oko svega toga tačno smeta,rešili smo da ga slikamo sa dve najnovije playmate devojke i to je izgledalo toliko dobro da se naslovna, koja je trebalo da bude drugačija od svih ostalih, jednostavno napravila sama. Dakle, nije Ivanović najbolja riba u Srbiji, mada naslućujem da će sad to da priča okolo pokazujući ovu naslovnu, već su njegovi stavovi izneti u Plejboj najbolji primer borbe za slobodu mišljenja, govora, kao i seksualne slobode - slikao se sa dve gole devojke, priča Karanov za Pulsonline.

Kako kaže, atmosfera na snimanju je bila, najpre zahvaljujući Ivanoviću, fantastična. Posle prvih nekoliko trenutaka, koliko mu je trebalo da se upozna sa ekipom i devojkama, odmah je počeo da plasira svoje fazone, a ekipa ih je prihvatila na jedan.

U jednom trenutku je rekao: "Super je što smo svi nenormalni". Imao je strpljenja, učestvovao u kreativnom radu na fotografiji, perfektno glumio i zato dobio najbolje fotografije u životu.

- Zaista mi imponuje što su me pozvali da se slikam za naslovnu stranu magazina koji čitaju svi pravi muškarci - rekao je Ivanović.

A na pitanje voditeljke da li je bilo ponuda da se slika obnažen, kroz osmeh je rekao:

- Pa da, nudili su mi i takvu naslovnu stranu, ali kada su shvatili da niko ne bi kupio jubilarni broj, odustali su od te ideje - završio je izlaganje voditelj.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Opametio se!
Sreda 26.09.2012. 14:03
Kakav kreten to mi oci nisu videle!
Sreda 26.09.2012. 15:02
Црногорски лоби са 1прве ...
Četvrtak 27.09.2012. 11:43
Propade i Playboy!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online