Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 23.09.2012.
13:13
Mondo A

Homer bira između Obame i Romnija

Nova sezona popularne crtane televizijske serije Simpsonovi počeće sa emitovanjem za nedelju dana u Sjedinjenim Državama, a već prva epizoda biće posvećena predsedničkim izborima u Americi koji će se održati u novembru.

Nova sezona Simpsonovih počinje s emitovanjem za nedelju dana u SAD: Prva epizoda je posvećena predsedničkim izborima u Americi koji će se održati u novembru
 

U trejleru koji se pojavio na internetu, prikazan je Homer Simpson kako dolazi na biračko mesto i u dilemi je da li da glasa za Baraka Obamu ili republikanca Mita Romnija.

Prvi problem se javlja kada kod sebe nema ličnu kartu, ali jednom od članova biračke komisije kaže ja sam četrdesetogodišnji belac, nemam koledž i samo čitam besplatne novine sa benzinske pumpe , predstavivši se kao klasičan glasač Republikanske partije, nakon čega mu dozvoljavaju da glasa i bez dokumenata.

"Barak Obama, pa ne znam. Već imam jednu ženu koja mi govori da jedem zdravo. Takođe, on je obećao da će biti plaćeni troškovi za sve koji su na samrti, a eto deda je još uvek živ", u dilemi je popularni debeljko iz serije dok stoji pored glasačke mašine.

Kada okrene pogled ka Romnijevom imenu, Homer kaže da je čuo da on nosi magičan donji veš , izrugujući se jednom Romnijevom intervjuu kada je na pitanje novinara da li je uvek krut i uštogljen ispričao priču o svom donjem vešu.

"Nosi magičan donji veš a ja očekujem od vođe slobodnog sveta da bude komandos. Ipak, s druge strane on je izmislio Obamaker", satiričan je Homer, ponovivši priče da je u stvari Romni dok je bio guverner Masačusetsa prvi pokrenuo pitanje obaveznog zdravstvenog osiguranja, za šta sada žestoko napada Obamu.

Homer Simpson se na kraju ipak odlučuje da glasa za Romnija, a na glasačkom

Asanž u "Simpsonovima"

ekranu se pojavi natpis sada možete videti Romnijeve poreske prijave, u kojima satirično piše da je u stvari država plaćala Romniju porez poslednjih pet godina.

"Moram obavestiti medije o ovome", izgovara Homer, pre nego što ga glasačka mašina usisa i izbaci ga na drugoj strani sveta u fabrici u Kini. Dok stoji za fabričkom trakom i pravi male američke zastavice, Homer lakonski zaključuje: "Dobro je, bar imam stalan posao".

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.09.2012. 14:01
kajga biraj samo Srbina koj gi h3b3 ovi dvojicu! PIVO m3
Nedelja 23.09.2012. 17:20
Homer ko' da postaje pametniji. Sada čak i razmišlja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online