Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 16.09.2012.
14:32
T. Božović - Vesti A

Kučke i striptizete iz luna-parka

Ko gubi ima i pravo da se ljuti, glasi dobro poznata poslovica, koja ima primenu i u umetnosti. Režiseru Srđanu Dragojeviću tako se nije svidela činjenica da film "Kad svane dan" Gorana Paskaljevića odlazi kao predstavnik Srbije u trku za prestižnu nagradu Oskar.

Ko koga žali: Goca Tržan i Nataša Bekvalac

 Dragojević smatra da je njegov film "Parada" nepravedno dobio samo dva glasa žirija.


- Zamislite da ste vi vlasnik kompanije koja konkuriše na opštinskom tenderu za javne nabavke. Pri tome, znate da je predsednik opštine takođe odlučio da sa svojom firmom konkuriše na istom tom tenderu i da je pri tome u mogućnosti da sam sastavi komisiju koja o tenderu odlučuje.

- Doduše, on je ponudio ostavku na svoju funkciju, ali vi čitate novine i znate da je to česta praksa kod korumpiranih i licemernih političara i na pamet vam pada bar dvadesetak sličnih "velikodušnih" i "moralnih" ponuda iz srpske političke prakse.

- Vi znate da imate kvalitetan proizvod i najbolju cenu, ali shvatate da su vam šanse minimalne. Hoćete li se sa tendera povući i dozvoliti, bez borbe, da predsednik opštine na tenderu pobedi ili ćete, ipak, učestvovati i dati legitimitet pokvarenosti, mešetarstvu, korupciji i očiglednom sukobu interesa? Nezgodna dilema pred koju ste stavljeni vi i vaša mala kompanija, zar ne? - kaže Dragojević.  

Starlete i luzeri

Starlete su u proteklih nekoliko godina velikim delom zauzele medijski prostor, pa su ujedno i počele da nerviraju mnoge javne ličnosti. Jedan od njih je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović koji je svojim komentarima na Tviteru podigao svoj glas protiv lepotica bez zanimanja. On je u jednom komentaru prozvao Staniju Dobrojević i Soraju Vučelić, napisavši da su njih dve "uvreda za kurve".

Dobrojevićeva mu je vratila u svom stilu:

- Pravi muškarci i džentlmeni nikada ne prozivaju ženu. ne razumem zašto on na taj način vređa ženski rod kada ga je jedna koju je istetovirao na ruci napravila najvećim luzerom u Srbiji. Sada razumem zbog čega - iznela je starleta.

Pošto je Paskaljević nekoliko godina unazad bio predsednik odbora Akademije filmske umetnosti i nauke, nije ni čudo što Srđan Dragojević ima zamerke na krajnji ishod izbora. I dok čaršija bruji raznim tvrdanjama, navodnim istinama, i prepečenim lažima Paskaljević se ne obazire mnogo na tvrdnje drugih jer je 4. avgusta kada je kandidovao film dao i ostavku na funkciju.


Svet hvali Paskaljevićev film, govori se čak da će ući u prvih pet i da je potencijalni kandidat za Oskara, možda nam se baš ovog puta posreći uz malo začina skandala.
 

Sažaljenje uz mikrofon

Kraljica nad kraljicama najvećih srpskih estradnih svađa je Jelena Karleuša. Od ličnog sukoba preko, sudskih tužbi, ona je prošla sve. I kada taman pomislimo da se više neće tužakati i svađati sa drugima, ona presavije tabak i napiše novu. Sada već i vrapci na grani znaju koliko Ivan Ivanović ne voli Jelenu Karleušu, pa tako nijedna emisija ne može da prođe, a da šoumen ne prozove pevačicu.

Sve je od obične šale nastavljeno kao prepiska njih dvoje na Tviteru, a danas je sve prebačeno na sud. Pošto je Jelena Karleuša na svoj Tviter profil okačila sliku na kojoj je u krupnom planu njena zadnjica i napisala "Imam najbolje dupe na svetu", Ivan je odbrusio: "Šteta što ga nosi na ramenima".
 

I jezik i lepota: Stanija Dobrojević

Pop pevačica je dosad podnela čak 98 tužbi protiv Ivanovića zbog uvreda i klevete. A prikupljeno je sat i četrdeset minuta uvreda upućenih pevačici sa televizije. U 43 emisije Ivan je surovo vređao Jelenu, nazivajući je najpogrdnijim imenima. Kako će se i ovaj estradni rat završiti ostaje samo da sačekamo početak suđenja.


Prepirke nije izbegla ni Nataša Bekvalac. Ona je 2009. godine primila nagradu za najiskreniju priču, magazina "Stori", a njena koleginica Goca Tržan joj je predela nagradu uz komentar:


- Iskreno, ne bih volela da dobijem ovu nagradu, jer bi to značilo da sam najžaljenija, a ne najvoljenija. A ova nagrada ide u ruke Nataše Bekvalac.


Dok su prisutni aplaudirali, dobitnica se samo kiselo nasmejala, a potom se ironičnim tonom obratila svima, posebno koleginici Tržan:


- Ja se nadam da sam ipak voljena i velika mi je čast što sam večeras ovde i što sedim pored Gage Nikolića i Milene Dravić.


Plavokosa Novosađanka je bila iznervirana kad su se zavese spustile. Njihov odnos od tada je zaista poljuljan, a Tržanova je još nekoliko puta otvoreno komentarisala život Nataše Bekvalac.

Podnela 98 tužbi: Jelena Karleuša

Ni Sergej Trifunović baš nije oduševljen Natašom, iako je ovaj par bio u strasnoj vezi neko vreme pre njenog braka sa Danilom Ikodinovićem, a upućeni tvrde da su u to vreme najviše vremena provodili na jednom novosadskom salašu.


U toku snimanja novogodišnje emisije iz 2010. godine "Hitorama", koju vodi naš poznati glumac, Bekvalčeva je bila specijalni gost i trebalo je da promoviše pesmu sa svog novog albuma! I sve bi proteklo u najboljem redu da Trifunović nije izabrao pomalo neuobičajenu šalu da najavi svoju bivšu dragu:


- Pošto mi podržavamo ekologiju, u skladu sa tim Nataša Bekvalac će nam izvesti svoju pesmu "Čistija" - najavio je Trifunović svoju gošću!


Na to je Nata zastala i pred publikom odbrusila bivšem dečku:


- Jedi govna! Što me tako najavljuješ?! - vikala je pevačica, što je šokiralo publiku u studiju.
  

Noćna mora koja pleše

Naša zvezde već odavno prepisuju od svetskih, koje su pravi majstori u verbalnim okršajima. Reperi Kanije Vest i 50 Cent nikada nisu bili u dobrim odnosima, a posle svega što je 50 Cent rekao za časopis XXL o Kanijeovoj devojci Kim Kardašijan, nema sumnje da je na pomolu novi sukob. Kertis Džekson poznatiji kao 50 Cent prozvao je kolegu repera zbog devojke sa kojom je u vezi već neko vreme, a kojoj je nedavno posvetio i pesmu.

Uzaludan pokušaj: Madona sa atributom

- Znate kako, ono što je za jednog muškarca smeće, za drugog je blago - rekao je 50 Cent. On se dotakao i Kanijeove pesme pod nazivom "Savršena kučka", koju je posvetio Kim, i dodao i da se ljudi često zanesu u proceni karaktera.


- Mislim, ako je ona njemu savršena, onda neka bude tako. Ja ipak nisam siguran. I najpametniji momci koje znam su loše prosuđivali na tom polju - dodao je 50 Cent.
Nedavno su svetsku javnost uzdrmali komentari Eltona Džona upućeni nekada bliskoj prijateljici Madoni. Slavni pevač je gostujući na jednoj australijskoj televiziji oštro izvređao kraljicu popa.


- Zašto je ona tolika noćna mora? Oprostite, ali njena karijera je gotova. Turneja joj je bila totalna katastrofa. Da ima imalo zdrave pameti, napravila bi još jedan album kao što je bio "Rej of lajt" i prestala bi da pleše. Neka se drži popa jer tu joj stvarno nema ravne. Ali ne, ona je morala nešto da dokazuje. Sada izgleda kao neka striptizeta iz luna-parka - izvređao je bivši prijatelj.

Zbog Hitlera dobila otkaz

Zanimljivo je da je Megan Foks dobila "šut kartu" iz serijala "Transformers" nakon što je u jednom intervjuu reditelja Majkla Beja uporedila sa Hitlerom.
- On je kao Napoleon, želi da stvori reputaciju ludaka za sebe. Želi da bude Hitler na setu i to mu i uspeva. Zato je prava noćna mora raditi sa njim - rekla je Megan Foks i zato sada gledamo Rouzi Hantington Vitelej na velikom platnu, a ne Foksovu.


A otrov je prva počela da sipa Madona kada je Lejdi Gagu optužila da je njena pesma "Born dis vej", u stvari kopija njene pesme "Ekspres jur self", što je razbesnelo Eltona, jer je Gaga kuma njegovog sina Zakarija. Da li je kraljica popa u pravu, ili je samo sujeta u pitanju, pokazaće vreme. Madoni je u proteklih šest meseci opala posećenost na koncertima širom sveta, a mnogi obožavatelji su se žalili da su joj koncerti katastrofalni i da nisu došli da slušaju plejbek. Madona je na jednom svom koncertu čak i pokazala gole grudi, kako bi se vratila na stari put slave, ali to u modernom šou-biznisu i nije neka novost.

Spasilac Frenka Sinatre

Bred Dekster i Frenk Sinatra
 

Zvezde akcionih filmova Arnold Švarceneger i Silvester Stalone decenijama su želeli da sarađuju, ali se to nije dogodilo sve dok se nisu našli u frizerskom salonu, nakon čega je usledio njihov prvi zajednički projekat "Plaćenici" iz 2010. godine. Otad se njih dvojica nisu razdvajali , a Stalone je izjavio da neće snimati novi film ako Švarceneger nije uključen. "The Tomb" je jedan od pet filmova u kojima igraju zajedno, a koji tek treba da se pojave.


Američki glumac srpskih korena Bred Dekster slavu je stekao u klasiku "Sedmorica veličanstvenih", a ostaće upamćen i kao veliki prijatelj Frenka Sinatre, kojeg je jednom prilikom spasao davljenja.


Mladi glumac Kolin Farel jedna je od retkih zvezda koja je prisustvovala privatnoj sahrani poznate glumice Elizabet Tejlor. Farel je čak na sahrani recitovao stihove dve pesme. Liz Tejlor je u svom poslednjem intervjuu rekla da veoma voli Džonija Depa i Kolina Farela, opisavši ih kao sjajne glumce.

Nedelja 16.09.2012. 18:01
Sve to ide u rok službe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online