Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 01.09.2012.
16:05
Kurir, Press A

"Skinula sam se zbog para. Tijanić me otpustio trudnu"

Fotografije nage voditeljke Milice Bursać, koju inače znamo kao smernu osobu koja se bavila zdravljem na RTS-u, postale su prava atrakcija. Međutim, ona objašnjava da se na ovakav potez odlučila zbog "kriminalne finansijske situacije", a da ju je Aleksandar Tijanić otpustio u devetom mesecu trudnoće.

Brine jedino šta će roditelji reći: Milica u septembarskom Plejboju
 

Milica Bursać, voditeljka emisije "U zdravom telu", koja se punih 15 godina emitovala na RTS, tvrdi da ju je prvi čovek Javnog servisa otpustio pre dve godine, kada je bila u devetom mesecu trudnoće. Kaže da je otkaz dobila bez ikakvog prethodnog nagoveštaja, i to tako što je primila poruku na mobilni telefon!

"Jedan od saradnika Aleksandra Tijanića mi je poslao SMS u kojem me je obavestio da se moja emisija više neće emitovati. Bila sam u devetom mesecu trudnoće, pred sam porođaj. Dodatno me je povredilo to što se Tijanić nije udostojio da se vidi sa mnom i da mi to kaže... Bar sam toliko zaslužila nakon petnaest godina na Javnom servisu. Pa, ja sam 5. oktobra svojim rukama branila RTS", govori Milica, koja je 16. oktobra 2010. rodila sina Andriju.

Ona žali što nije imala prilike da razgovara s generalnim direktorom. "Da mi je bar dao priliku da se vidimo, da mu onako sa stomakom do zuba kažem da nije momenat za to... Mi smo na svakih šest meseci produžavali ugovor i ništa nije ukazivalo na to da ćemo prekinuti saradnju. Ja sam čak imala unapred snimljene emisije. Nisam napravila nikakvu grešku! S pravne strane Tijanić je čist, jer ja nisam bila zaposlena na RTS, nego sam emisije radila u svojoj privatnoj produkciji, ali sa ljudske strane, mogao je da sačeka bar da se porodim!", naglašava voditeljka i dodaje da je Javni servis u finansijskim problemima i da je verovatno to razlog što su joj ukinuli emisiju.

Aleksandar Tijanić nije želeo da komentariše ove optužbe za Kurir i samo je spustio slušalicu.

Milica je beogradskim medijima ispričala i da se trenutno nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, a da se potpuno naga slikala za "Plejboj" pošto ju je muž nagovorio.

"Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari", kaže voditeljka, koja je sa svojom emisijom "U zdravom telu" konkurisala na tri televizije, a ovih dana očekuje odgovor gde će nastaviti TV karijeru.

Subota 01.09.2012. 20:53
hahahahahaha! Baš me nasmija večeras! Šta kaže zbog čega se skinula? Hahahahahahaha!
Ponedeljak 03.09.2012. 06:43
Dobar izgovor. Koliko žena ima katastrofalnu materijalnu situaciju, i koliko njih bi pristalo na prodaju tela, ili slika tela?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online