Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 30.08.2012.
01:22
Vesti A

"Marijana Mićić da se iseli iz našeg stana"

"Uzela sam advokata i podnela tužbu za telefonsko uznemiravanje, hakovanje mog profila na Fejsbuku, maltretiranje... Moj motiv nije jedan muškarac nego moja deca, i za to ću se boriti na sve načine", kažeJasna Milunović, supruga Ognjena Milunovića, sa kojim se zabavlja poznata TV voditeljka Marijana Mićić, piše "Blic".

Vratila sam se odmora i u Beogradu sam, ali na privatna pitanja uopšte neću da odgovaram : Marijana Mićić
 

Jasna Milunović, zakonita supruga Marijaninog dečka, prošle nedelje je osula paljbu po Ognjenu i Marijani rekavši da je sa dvoje dece izbačena iz stana da bi se u njega uselila poznata voditeljka.

Ognjen Milunović do skoro nije bio poznat javnosti. Vlasnik je kafića u centru grada i potiče iz jako imućne porodice.

Voditeljka i Ognjen otpočeli su svoju ljubavnu romansu pre godinu dana. U početku su uspevali da je sakriju od očiju javnosti, međutim, mediji su ih više puta slikali na raznim događajima, a poslednje u nizu fotografija bile su sa njihovog zajedničkog odmora u Crnoj Gori.

Na pitanje da li će zatražiti razvod, jer je ranije naglasila da od zvanične rastave nema ništa dok ona i deca ne budu situirana, Jasna Milunović odgovara:


"Naravno! Ja sam dostojanstvena žena i neću ostati u braku sa čovekom koga nije briga što mu ćerka kreće u prvi razred i što nema knjige, dok on putuje sa svojom devojkom i troši novac na nju! Tražim da se mojoj deci vrati stan u kojem su rođena i koji im pripada. On (Ognjen, prim. nov) mi ne treba. Marijana može da ga vodi svojoj kući, ali iz našeg stana će morati da izađe!"

Marijana Mićić se ovih dana vratila sa odmora na kome je bila sa Ognjenom Milunovićem.


"Uopšte me ne zanima ta priča. Mi se nismo oglašavali tim putem i nismo pominjali sud i tužbe. Bar ja nisam. Vratila sam se odmora i u Beogradu sam, ali na privatna pitanja uopšte neću da odgovaram", rekla je voditeljka.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.08.2012. 07:34
Ne zna se ko je veci olos dal ovaj majmun sto je ostavio ovu decicu radi neke tamo ili ova satro voditeljka koja je rasturila neciji brak i unesrecila tu decu radi bogate udaje... ljudi su na sve spremni zbog para...
Četvrtak 30.08.2012. 13:06
Šta to radiš, Marijana?
Četvrtak 30.08.2012. 15:53
Za ovakve rasturacice brakova nemam komentar....ponekad me zaista stid sto sam zensko....KURVA!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online