Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 18.08.2012.
06:39
Alo A

Stanija smuvala Dodikovog sina

Tek što je raskinula veridbu sa izvesnim bogatim Rusom, Stanija Dobrojević (27) nije gubila vreme već je na putu da postane snajka Milorada Dodika.

Zavela sina Milorada Dodika, Igora: Stanija Dobrojević
 

Naime, starleta je nedavno boravila u Crnoj Gori, gde se zbližila sa Igorom (25), sinom predsednika Republike Srpske. Kako saznajemo od izvora bliskog bivšoj učesnici "Survajvera", šarmantni mladić je već duže vreme merkao Staniju, a kada ju je napokon spazio u jednom crnogorskom baru na plaži, bacio se u akciju.

Momak za ženidbu

Izgleda da je Stanija baš prava srećnica, jer se Igor Dodik dopada mnogim devojkama, a čak je procurela i informacija da je predsednikov sin spreman za ženidbu.

Mediji su objavili da će se Igor Dodik nakon duže veze, oženiti lepom Arijanom Demirović iz Bihaća, inače ćerkom Irfana Demirovića, nekadašnjeg fudbalera bihaćkog Jedinstva. Ovu vest brzinom svetlosti demantovali su članovi porodice Dodik, rekavši da je Igor mlad za ženidbu i da od toga nema ništa. Videćemo hoće li Stanija uzdrmati ovu odluku porodice Dodik.

Kako otkriva izvor našeg lista, dok su sedeli u klubu, Igor je džentlmenski poslao šampanjac za Stanijin sto, a njoj se taj gest veoma dopao.


"On je, kako sam čuo, već duže vreme zagrejan za Staniju. Video je na televiziji i dopala mu se. Kovao je planove kako da dođe do nje, a onda su se sreli u Crnoj Gori. Poslao joj je šampanjac iako je bila u muškom društvu. Pošto su se drugari bunili zbog flaše "moeta", Stanija je rekla konobaru da vrati piće, ali joj je on rekao da ne sme. Potom mu se zahvalila na piću, a onda je usledilo upoznavanje", pripoveda naš sagovornik i nastavlja:

"Više od sedam dana, koliko je Stanija boravila u Crnoj Gori, oni su bili zajedno, izlazili, a u jednom noćnom klubu ih je čak neko i uslikao, pa je Igor rekao svom obezbeđenju da uzmu aparat i obrišu fotografije. Njemu popularnost nije potrebna i želi da uživa u novoj emotivnoj vezi. Od kako se Stanija vratila u Beograd, Igor je svaki dan zove, čuju se po nekoliko puta na dan i stalno govori kako mu nedostaje, a ni ona nije ravnodušna", rekao nam je izvor blizak ovom novopečenom paru.


U želji da čujemo da li je ova informacija tačna, pozvali smo starletu, a odskora i pevačicu, da nam prokomentariše navode.

Milorad Dodik: O snaji ćemo kad za to dođe vreme

O najnovijoj romansi svoga sina Igora sa srpskom starletom svoj diplomatski komentar dao je i ponosni otac, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Kada smo pozvali gospodina Dodika i saopštili mu da imamo pitanja o Igoru, predsednik Republike Srpske bio je iznenađen.

Nije čuo za romansu: Milorad Dodik


"O mom sinu? Šta je sa mojim sinom? upitao nas je Dodik, a kada smo ga pitali za komentar o novoj snajki, predsednik RS se zbunio:


"Pa ne znam, shodno tome, razmišljaćemo kada za to dođe vreme. Ja sada imam važnijeg posla", rekao je predsednik koji je otkrio i da ga ne zanima što su Stanija i Igor u vezi.


"Ne zanima me to. Na sastanku sam", završio je razgovor Milorad Dodik, dok do Igora nismo uspeli da dođemo.


"Istina je da smo se upoznali u Crnoj Gori. Dok sam sedela u klubu "Stefan Braun", poslao mi je šampanjac. Samo ću vam reći da je to jedno lepo poznanstvo", kroz osmeh je rekla Dobrojevićeva za beogradski Alo.


Ko zna, možda je baš Dodik mlađi glavni razlog zbog koga je starleta ostavila Rusa? U svakom slučaju, očekuje je vruća ljubavna jesen.

POVEZANE VESTI

Subota 18.08.2012. 06:43
Zna ona sa kim treba da bude u vezi.
Subota 18.08.2012. 08:05
" I tata bi sine...."
Subota 18.08.2012. 10:23
Pa lepo bogami dok narod gladuje sin Milorada Dodika trosi drzavni novac po svetu a cak ima i licno obezbedjenje koja sramota. Nadam se da ce narod jednom da se opameti i skine sa vlasti lopove a postavi bar malo posten mladji svet koji ce raditi u korist naroda i otvaranja novih radnih mesta.Ne razumem kako ih boga nije strah ako su ikakvi vernici da tako ojade sopstven narod a uvek igraju na nacionalnu kartu kao ugrozeni smo i pokradose i prodadose sve sto su mogli Fujj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online