Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.08.2012.
15:22 >> 20:28h
Blic A

Bir fest: "Orgazam" za početak, "Van Gog" za kraj

Deseti jubilarni Bir fest počinje večeras na Ušću i trajaće do nedelje, 19. avgusta, a sve posetioce pored mogućnosti da probaju različite vrste piva, očekuje bogat muzički program, ali i stroža konrola posetilaca na ulazu.

“Električni orgazam” će pored numera sa poslednjeg albuma podsetiti publiku i na stare hitove

Čast da u popodnevnim satima otvore muzički program pripala je treš metal sastavu “The Horsemen”, koji je osvojio publiku obradama grupa kao što su “Metallica”, “Megadeth” i “Iron Maiden”.

Posle njih na scenu će izaći Toni Montano, koji proslavlja jubilej - 25 godina muzičkog rada i to će biti prilika da ga publika vidi i čuje uživo posle dugogodišnje pauze.

Zatim će interesantni “Viva Voks” hor održati svoj prvi veliki koncert na otvorenom, a sve ljubitelje bluza obradovaće nastup sastava “Belgrade blues factory” sa preko dvadeset članova na bini koji će izvoditi bluz i džez standarde.


Atmosferu će podgrejati Kiki Lesendrić i “Piloti”, koji su i prošle godine imali zapažen nastup na istoj manifestaciji, a onda će na scenu izaći “Električni orgazam” koji će pored numera sa poslednjeg albuma podsetiti publiku i na stare hitove.


Nakon Gileta i ekipe, očekuje nas još jedan povratnički koncert sastava “Plejboj”.
Ovoga puta u originalnom sastavu, bend će pored hitova sa prva dva albuma predstaviti premijerno i dve nove pesme, pa je za očekivati da se “Plejboj” u narednom periodu ativnije uključi u dešavanja na domaćoj sceni. Za kraj prve večeri, publiku će zabavljati grupa “Vampiri” predvođena pevačem Aleksandrom Erakovićem Erom.

Po prvi put od osnivanja beogradskog “Bir festa”, posetioci će moći da uživaju u posebnoj zoni, koja će se nalaziti u neporednoj blizini ulaza 1, iza tri velika centralna štanda festivala.


Zona će, biti u obliku velike limenke, i imaće poseban ulaz, a da bi ušli, posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana „Karlzberg Srbija“. Posetioce će zabavljati di-džejevi Mosuse J, Lapac, Mr. Zorba i Peđa, a moći će da se igra i stoni fudbal.

Posetioci će u moći da čuju oko 40 izvođača i da probaju 50 vrsta piva. Cene piva se kreće od 160 do 300 dinara

Ulaz na festival je i ovoga puta besplatan za sve posetioce, a ove godine će na Bir festu biti posebna pažna posvećena bezbednosti.


"Angažovaćemo dovoljan broj policajaca, veći nego prethodne godine, posetioci će prolaziti kontradiverzionu zaštitu i angažovaćemo i vodiče sa psima, konjicu i rečnu policiju na Dunavu", najavio je zamenik načelnika beogradske policije Nikola Laketić.


Zabranjeno je unošenje alkoholnih pića, narkotika i oružja, a svih šest ulaza će biti pod video-nadzorom.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.08.2012. 16:48
Drago mi je da postoji ova manifestacija u mom Beogradu...gde god putujem upadnem u neka desavanja u nekom gradu..uvek se nesto odrzava i zbog neceg pije i igra...daj Boze da to bude u svetu sto vise a ne brige i poblemi...zato svi koji mozete pravac Bir fest...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online