Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 09.08.2012.
14:32
24 sata A

Naša misica osvojila Kineze, zovu je Kejt Midlton

Bojana Lečić, naša predstavnica na ovogodišnjem Izboru za mis sveta u Ordosu u Kini, osvojila je sve simpatije domaćina tog takmičenja, a zbog lepote i šarma je porede s vojvotkinjom od Kembridža. Kako Bojana nosi haljinu inspirisanu britanskom princezom, Kinezi su je prozvali Kejt.

Osim fizičke sličnosti (obe su brinete, slične boje očiju, nežnog osmeha i vrlo lepe građe tela), Bojana i Kejt poseduju otmenost u pokretu i stavu
 

Finale svetskog izbora za najlepšu ženu sveta se primiče, a kako je svečana večernja haljina dizajnerke Marije Šabić ušla u top 15, sasvim je moguće da će se Bojana Lečić u Srbiju vratiti s lentom. Poređenje naše misice i princeze Kejt zapravo je i počelo od haljine koju će Bojana nositi u finalu, 18. avgusta, jer je kreatorka svoju inspiraciju pronašla upravo u supruzi princa Vilijama.

"Pored fizičke sličnosti (obe su brinete, slične boje očiju, nežnog osmeha i vrlo lepe građe tela), Bojana i Kejt poseduju otmenost u pokretu i stavu, odmerenost u izjavama, gospodstvenost pojave i spremnost na topli osmeh. To sam prepoznala kao zajednički imenitelj i bila mi je dovoljna inspiracija za Bojaninu haljinu koju sam izradila u bež boji kao simbol čistoće - objašnjava Marija Šabić. Haljina koju je kreairala nosi naziv Roses From The Secret Garden, kao asocijacija na naslednicu najpoznatije 'Britanske Ruže'", princezu Kejt.

Ukrašena je stilizovanom granom iz najnovije kolekcije „"svarovski“ kristala i nežnim ružama od tila, koje su delimično sakrivene u naborima haljine koja tek treba da otkrije neagresivnu, prefinjenu lepotu srpske moderne princeze.

Sama Bojana ne krije da joj prijaju poređenja s Kejt.

Skoro pa ko sestre: Bojana i Kejt
 

"Otkad sam dobila titulu najlepše Srpkinje i mogućnost da predstavljam zemlju na svetskom izboru, jednostavno sam počela da uživam u slavi i moći moderne princeze - priča Bojana, koju su već na prvom predstavljanju prozvali srpska princeza. Iako ju je ovo u prvi mah zbunilo, ubrzo je shvatila da je to zbog sličnosti s Kejt."

"Kada su nastavili da me oslovljavaju sa Srbija i Kejt Midlton, shvatila sam da sam dovoljno pažnje skrenula na sebe i da postoji neka sličnost. Sve vreme priprema, devojke mi se kroz šalu obraćaju sa Srbija - Kejt Midlton. Sam naziv i cela priča o sličnosti dali su mi snagu i sigurnost na svetskoj pisti lepote. Možda će mi čitava ta priča o sličnosti doneti titulu srpske princeze na svetskom tronu lepote 18. avgusta", kaže naša misica.

Četvrtak 09.08.2012. 14:37
lepa je,ali bas da bi mogla da bude njena sestra...neka ona ostane nasa a ne da je odma porede sa zapadnjacima
Četvrtak 09.08.2012. 18:52
Kakva Kejt, suvonjava saraga. Ova naša je rasna ribetina.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online