Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 31.07.2012.
11:19
Alo A

Čistili kokošinjce na putu do slave!

“Put do slave i bogatstva, Put do trona oduvek je bio isti, od iskona...”. I baš kao u staroj pesmiputdo slave bio je posut trnjem za najpoznatije holivudske zvezde jer niko se nije rodio kao glumac sa A liste, koji zarađuje i do 50 miliona dolara po filmu. “Alo!” otkriva kojim se poslovima bavilo 10 holivudskih zvezda. Ovo sigurno niste znali o svojim ljubimcima.

Rod Stjuart - Grobar!

Pre nego što je Rod (67) svojim britanskim akcentom šarmirao publiku, radio je kao grobar na groblju Hajgejt u Londonu. "Nadao sam se da će mi to pomoći da prebrodim strah od umiranja i noćne more koje sam imao kao tinejdžer“, rekao je on.


Vupi Goldberg - Seks operater!
Vupi (56) je radila kao šminkerka u pogrebnom preduzeću i kao seks operater: "Tada sam bila mlada. Sada bi mi ljudi prepoznali glas preko telefona“, otkrila je.


Hju Džekmen - Klovn!
Džekmen (43) je pokazao talenat za komediju dok je radio kao klovn. Zarađivao je 50 dolara po nastupu. "Volim da pravim budalu od sebe. Tri godine sam to radio“, rekao je on.


Metju Mekonahi - Čistač kokošinjca!

Metju (42) je radio jedan od najprljavijih poslova. Bio je čistač kokošinjca u Australiji dok je bio na razmeni studenata. "Razmena studenata je odličan način da se putuje svetom, a novac mora da se zaradi“, izjavio je Mekonahi.


Mik Džeger - Portir u ludnici!
Pre karijere u "Rolingstonsima“, Mik (69) je dok je studirao radio kao portir i nosač kofera u bolnici za mentalne bolesti "Beksli“ u Londonu. Zarađivao je 90 šilinga nedelno, što je daleke 1961. godine bilo oko 52 dolara.


Silvester Stalone - Čistač kaveza!
Stalone (66) je snimao porniće pod nadimkom Italijanski Pastuv, a dok je čekao da uspe u filmskoj industriji, čistio je kaveze sa lavovima u zoo-vrtu u Central parku u Njujorku.


Patrik Dempsi - Žongler!
Da Dempsi (46) ima mirne ruke videli smo u "Uvodu u anatomiju”, gde glumi dr Šeparda. Prvo zanimanje u 15. godini mu je bilo profesionalni žongler. Takmičio se i na jednom turniru, gde je osvojio drugo mesto.


Bred Pit

Vozač striptizeta!
Bred (48) je vozio striptizete. "Moj posao je bio da ih limuzinom odvezem na momačke zabave i pokupim novac. Puštao sam im muziku i hvatao odeću“, otkrio je Pit.


Megan Foks - Džinovska banana!

Megan Foks (26), jedna od najseksepilnijih glumica i manekenki današnjice, nosila je svojevremeno kostim džinovske banane dok je radila u jednoj prodavnici šejkova na Floridi. “Bio je to jedini pravi posao koji sam ikad radila”, otkrila je Megan nedavno gostujući u jednom TV šouu. Crnokosa glumica, koja je igrala u “Lošim momcima” i “Transformersima 2“, trenutno je u drugom stanju i očekuje prinovu sa mužem i kolegom Brajanom Ostinom.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 06:52
Čistiti kokošinjac je pošten posao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online